Az összes gyermekkori emlékem, képek, videók a testvéreméknél vannak, akikkel időközben elmérgesedett a viszony. Van esély rá, hogy megszerezhessem őket?
2 testvéred is haragban van VELED? Akkor nem lehet hogy te vagy a hibás?
Milyen képekről van szó? Amiken te szerepelsz csak? Vagy pl a szüleitek is? És ha már nem élnek a szüleitek es a velük is haragban voltál ? Úgy a tesoid azért nem adjak oda azokat a képeket mert tudjak hogy a szüleitek is haragudtak rád?
Bocsánat,kicsit pontatlanul fogalmaztam, de eléggé zaklatott voltam.
Szóval 4 testvérem van, abból a legidősebbel remekül kijövök.Az egyikkel csak-csak, de a harmadikkal nagyon elmérgesedett a viszony a párja miatt. Tovább viszont nem szeretném részletezni, elég annyi, hogy nem nagyon fogunk valószínűleg kibékülni, de ez már nem rajtam áll.
A szüleimmel egyikünk sem tartja a kapcsolatot és ennek is megvan az oka.
A testvéreim közül a legidősebb szintén nem tudja elkérni a képeket, mert őket is letiltották. A másik testvéremnek akivel úgy ahogy kijövök, ő meg folyton kifogást keres, hogy miért nem.
Egyébként az összes gyermekkori videóról, képekről van szó.
Nem haragszik rám 2 testvérem, csak 1. Azért írtam többes számban, mert a testveremre és a párjára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!