Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehetne kezdeni a húgommal...

Mit lehetne kezdeni a húgommal, úgy hogy közben ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
A húgom elég rossz véleménnyel van a férfiakról. Egyetértek vele abban, hogy van sok suttyó minden felé, és van némi igazság abban amiket mond. DE az a baj, hogy mindezt általánosan mondja, mintha nem lenne kivétel, és nem lennének rendes, igényes férfiak, mint amilyen a párom is. És emiatt nemcsak én, hanem a rokonságból, baráti körünkből már sokan ki vannak rá akadva. Próbáltam vele nagyon finoman beszéli, neki állt följebb. Valami ötlet?

2020. aug. 21. 13:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Miért kéne vele valamit kezdeni??? Az ő baja, hogy hülye
2020. aug. 21. 13:24
 2/29 A kérdező kommentje:
Mert zavar, hogy egy kalap alá veszi a rendes és kedves férfiakat a suttyókat, illetve hogy ilyennek állítja be a páromat is.
2020. aug. 21. 13:27
 3/29 anonim ***** válasza:
98%

Ha tudod, hogy a párod rendes, akkor ez ne bántson.

Szerinted más családban nincsenek szexista, nőgyűlölő, rasszista, homofób emberek?

2020. aug. 21. 13:52
 4/29 anonim ***** válasza:
97%
Beszélgess vele, ne csak próbáld meggyőzni hogy nem igaz amit mond, még akkor sem ha valóban nincs igaza. Helyette kérdezd meg hogy miért gondolja így, hagyd hogy elmagyarázza és ha mond egy okot kérdezd meg miért. Kérd meg vezesse le neked logikusan és mindig kérdezd meg miért gondolja hogy ebből ez következik. Ne azt érezze, hogy nincs igaza, hanem hogy nem érted ahogy gondolkodik. Nem ismerem a húgodat, de én ha így gondolkodom sokkal könnyebben látom be, hogy nem logikus vagy igaz az ahogy a dolgokat látom.
2020. aug. 21. 13:53
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
De vicces, ha a faszik tolják a szexista vicceket, akkor senki nem ülteti le őket magyarázkodni, hanem baszatlan qrva vagy, amiért nem nevetsz.
2020. aug. 21. 13:56
 6/29 A kérdező kommentje:
Szerinte minden férfi szexmániás és perverz. Konkrét oka szerintem nincs rá hogy így gondolja. Leszbikus amúgy.
2020. aug. 21. 14:02
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet küldeni, ha hangosan mondogatja, de az életben nem történt még olyan, hogy valakit leültetett valaki más beszélni, és a végén az volt, hogy "wow, totál igazad van, megváltozott a véleményem".
2020. aug. 21. 14:05
 8/29 anonim ***** válasza:
39%

5: te a húg vagy? XD

Tényleg sok szexista férfi van, de ismerem ezt a típusú nőt, kepes mindenhol hímsovinizmust látni és ez rettentő fárasztó egy idő után. Meggyőzni úgyse lehet, témát kell váltani vagy belé fojtani a szót, amikor ilyen téma szobakerul..

2020. aug. 21. 14:07
 9/29 anonim ***** válasza:
85%
Csak egy ötlet volt, nekem ez valóban segítene.
2020. aug. 21. 14:08
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem a húg vagyok, a másik oldalt látom. Nálunk a nőgyűlölet folyik, és még senkinek nem jutott eszébe leültetni őket, hogy fogják már be, nem minden nő qrva.
2020. aug. 21. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!