Mit lehetne kezdeni a húgommal, úgy hogy közben ne bántsam meg?
Egy leszbikusnak feleslesleges ecsetelni, hogy milyen egy ferfi...nem sok koze lesz hozza.
Meselj a nokrol, hatha veszi az adast..
Minek foglalkozol vele, pláne ha leszbikus? Úgyse lesz férfi párja, mert a nőket szereti.
Ha hangosan elkezdi szidni a férfiakat, szólsz neki, hogy “ennek itt most nincs helye, elfogadom a véleményed, de tartsd magadban, én is ezt teszem, mert nem kérdezte senki, ez itt nem téma”.
Tehát, a húgod rendszeresen megbántja a párod, te meg úgy akarod rendezni a helyzetet, hogy ne sérüljön a kis lelke???
Szakítsd meg a kapcsolatot a hugicával! Problem solved.
Hát debil, most van ilyen. Mondjuk azért lehet, hogy megjegyeztem volna neki, hogy olyanról elég nagy hülyeség nyilatkozni, amit nem ismer, vagy köze sincs hozzá. Nők között is van olyan, hogy inkább átmegyek az utca másik oldalára, ha szembe jön velem.
Nem is értem, ha őt ilyen alakokkal fújta csak össze a szél, mielőtt felvállalta volna magát, az azért róla is eleget elmond. Ha meg alapból rosszul ertelemzi egy férfi közeledését, mert ő a saját neméhez vonzódik, akkor az megint csak őt minősíti. Szegény elég egyszerű lehet.
Van egy tippem, hogy mivel leszbikus, lehet, hogy sok pasi jött neki a hülyeségeivel, hogy "csak nem voltál még igazi férfival, de majd én megmutatom" és a társai
Ettől függetlenül nem nagyon értem, miért nem hagyja ezt a témát, mikor neki úgyis mindegy. Én sem szidom a nőket, hogy az összes k.rva, mert 1-2 ilyen tapasztalatom van, meg amúgy sem lesz barátnőm soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!