Mit lehetne kezdeni a húgommal, úgy hogy közben ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
A húgom elég rossz véleménnyel van a férfiakról. Egyetértek vele abban, hogy van sok suttyó minden felé, és van némi igazság abban amiket mond. DE az a baj, hogy mindezt általánosan mondja, mintha nem lenne kivétel, és nem lennének rendes, igényes férfiak, mint amilyen a párom is. És emiatt nemcsak én, hanem a rokonságból, baráti körünkből már sokan ki vannak rá akadva. Próbáltam vele nagyon finoman beszéli, neki állt följebb. Valami ötlet?2020. aug. 21. 13:19
21/29 A kérdező kommentje:
19, Nekem is szoktak néha azzal jönni pasik a neten, hogy küljek meztelen képet vagy ők küldözgetik a farkukat. És ezekről el is mondom a véleményemet. De nem lehet ezek miatt egy kalap alá venni minden férfit. A húgom meg mindet egy kalap alá veszi és ez a bajom, nem az hogy a barmokat nevükön nevezi. Hanem hogy nem tesz kivételt normális és normálatlan férfiak között.
2020. aug. 21. 14:45
22/29 anonim válasza:
De ő ezt kérés nélkül hangoztatja folyamatosan vagy te forszírozod állandóan a témát?
23/29 A kérdező kommentje:
Kérdés nélkül hangoztatja. Pl.ha azt mondom hogy Juliska barátnőm ma színházba megy az udvarlójával, akkor ő azt mondja, hogy a pasi úgyis csak megdugni akarja azért megy vele színházba és nem mert érdekli a darab. Vagy ha azt mondom, hogy a főnököm ma letolt akkor akkor azt mondja hogy azért mert puncihiányos, kangörcsös gyökér a főnököm. De arra is volt már példa hogy a páromra mondott hasonló dolgokat hasonlóan semleges szituációkban.
2020. aug. 21. 15:11
24/29 anonim válasza:
Te nem hallottál még olyat, hogy egy nőre azt mondják, hogy bszatlan vagy menstruál, mert érzelmet mutatott?
Egyébként meg azt mondom: az oldalon a névtelenség álarca mögött mindenki az igazat fogja mondani, és a férfiak beismerik, hogy tényleg nem érdekli őket a színház, csak a pina.
25/29 A kérdező kommentje:
Hallotram, de nem muszáj lesülyedni erre a szintre.Én azért nem hiszem, hogy minden férfi érzéketlen szexmániás. Ha pedig a példánál vannak férfiak akik színdarabokat is írnak. Nem akarom elhinni hogy mindenkit csak a szex vezérel mindenre.
2020. aug. 21. 15:28
26/29 anonim válasza:
Pedig sajna ez van. Szerinted engem ez nem szomorít el heteroként?
27/29 anonim válasza:
Azért nehogy azt hidd, hogy nem a punciért csinálnak olyan dolgokat, amiket amúgy alapból eszükbe sem jutna. Ettől függetlenül a húgod fejében elég nagy gond van. Azt sajnálom, hogy hallgatnod kell. Viszont téged sem feltétlenül értelek. Miért nem teszed helyre, hogy ne szidja előtted a barátodat, mert téged bánt meg vele? Azért engedi meg magának ezt a viselkedést, mert még senki sem csapta képen érte. De azért ami késik, az nem múlik. Főleg, hogy ilyen stílusban nyomja. Az ilyen alpári ostoba nőt én nőként is kerülném, mint a leprást.
28/29 anonim válasza:
Semmit nem tudsz kezdeni vele, most épp ilyen időszakon megy keresztül. Majd szerelmes lesz és megváltozik.
29/29 anonim válasza:
Még el sem olvastam a kommented,h leszbikus,de ez lett volna a válaszom rögtön 😀
Nyilván ezért gondolja a pasikról,h mind szemét stb.
Nem lehet,h valaki megbántotta,átverte,bánzalmazta,stb? És azért ez a véleménye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!