Mit tegyek, ha folyton versenyeztetnek minket a testvéremmel?
#1-es:
Sport tagozatos osztályba járt, így már emiatt is “lepipált” a családom szerint. Emellett versenytáncolt több évig, voltak Európa bajnokságon is a csoportjával.
Ja, versenytánc? Azt hittem komoly sport...
Totál betegek a szüleid azt tudod ugye?
Teljesen okés vagy, csak nem normális, ahogy bántak velek.
Versenytánc XDDDD imádom az ilyen sportokat. Kutya nem foglalkozik vele, és akkor verik a nyálukat, hogy ő milyen jó. Miért nem lett mondjuk kosárlabdázó? Első osztályú irányító lehetett volna belőle 160 centisen is.
JA HOGY AZ VALÓDI SPORT, ÉS SOK MUNKÁT KELL BELEFEKTETNI? :O
Néhány év múlva eltűnik a különbség, vagy éppen visszájára fordul.
Ő meg fog élni a sportolásból (pl. kézilabdázik egy NBI-es csapatban)?
Meg fog élni a versenytáncolásból?
Ha te jól tanulsz, elvégzel egy normális szakot, akkor abban fogsz dolgozni, és boldogulsz.
Reméljük ő is boldogulni fog, de hogy az eddigi sikereitől ez teljesen független lesz, az biztos. Ha pedig pont a tanulás gyengén ment neki, akkor lehet, hogy ő fog nehezen boldogulni.
Szüleitek és rokonaitok mindenesetre nagyon utálatosak! A testvérek közötti ellenségeskedésnek (nálatok csak eltávolodásnak) pont azzal lehet megágyazni, ha mindig összehasonlítják, versenyeztetik a két gyereket.
A sportos kommentekre:
10-13 éves korában járt ilyen modern táncra. Azóta nem is sportol, csak iskolai testnevelése volt. Általános iskolában volt előtte több testnevelés órája.
Nem őt akarom lehordani mindenesetre, mert nem gondolom, hogy ő tehetne róla. Csupán a családunknak nem számított értéknek az, hogy nekem lett nyelvvizsgám, jól tanultam és a többi. Itt az számít, ha leteszed a jogsit és minél kevesebb munkával szerzel pénzt. (Vállalkozó család.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!