Hány testvéred van? Szeretnétek többet/kevesebbet? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 08:08
21/47 anonim válasza:
1 tesóm van, de én csak egy gyereket szeretnék.
22/47 anonim válasza:
Épeszű ember nem tartja feleslegesnek egyik testvérét sem de azért pár tüske lehet. 2 nővérem és egy öcsém van (én is fiú vagyok) amúgy már felnőttek vagyunk mind szal inkább visszaemlékezést írok. Az nem tetszett hogy mindig rendre velem statuáltak példát a szülők mert a nővéreim mégiscsak lányok öcsém pedig ugye a legkisebb. 5 ill 1 évvel voltak idősebbek (nyilván most is csakúgye múltidőben írok) a nővéreim, öcsém meg 6 évvel volt fiatalabb nálam. Tehát hiába voltam közelebb korban még az idősebb nővéremhez is mint öcsémhez és hiába hittek sokáig mások ikreknek minket az 1évvel idősebb nővéremmel, a családban az öcsémmel kezeltek egy szinten mint fiúk a ranglétra alján
23/47 anonim válasza:
1 van, elég is. Hülye lennék többet akarni, így is 3 fele megy az örökség.
24/47 anonim válasza:
És anyagias sem vagy utolsó, elég gusztustalan dolog örökség miatt így gondolkodni.
25/47 anonim válasza:
Egy féltestvérem van. Annak idején nagyon örültem neki, de akkor még nem tudtam, hogy milyen idióta természete lesz, főleg ahogy öregszik, egyre rosszabb. Tipikus megkeseredett vénlány lett belőle. Most már jobban örülnék, ha nem lenne.
27/47 Metionin válasza:
Van egy féltesóm de sosem éltünk együtt. Így igazából egykeként nőttem fel, ami jó volt, mert sosem akartam testvért. Megőrültem volna ha még egy gyerekkel kellett volna egy háztartásban élnem.
28/47 anonim válasza:
Ket hugom es egy ocsem van
Annak orulnek ha nem lennenek. Szar legidosebbnek lenni.
29/47 anonim válasza:
Nekem öt öcsém van. Többen lehagytak már az életútban, a legnagyobb idén nősült, a következő jövőre fog. Szeptembertől már csak én és a 11 évvel fiatalabb öcsém lesz a családi házban. Szeretem őket jó srácok, ők is szeretnek engem. De azért gyerekként éreztem, hogy sokszor visszahúzott ez engem a fejlődésben, hogy a kicsikkel vegyültem el, bár eleve későn érő típus vagyok. És apa ugyan mérnökként jól keresett, kaja mindig volt, és a szomszéd megyében lévő nagymamához el tudtunk menni nyaralni. De például arra, hogy ússzak tanév közben, zeneiskolába járjak, járjanak a testvéreim sportolni, mindannyian nyelvtanárhoz, már nem volt pénz. Nem nagyon voltunk étterembe, sokszor lesem csak az étlapot, mert az nem érthető számomra, mert flancos a szöveg rajta, és prolinak érzem magam. Hiába lakunk az osztrák határnál sose mentünk ki Ausztriába, mert az anyáéknak túl nagy falat lett volna. Illetve mivel én csak egy szerencsétlen mindenes rendszergazda lettem, jól se keresek, lehet nem is fogok sose, ez a munka túl stresszes nekem. Válthatnék nyugisabbra, de azzal a hajléktalanságot kockáztatnám. Falun van kétszintes családi házunk. Ennek az árának egyhatodából nem veszek egy garzont, még a spórolt pénzemmel együtt sem. És kivásárolni se tudnám az öcséimet. Ha kisebb lenne a ház könnyebben meg tudnám venni, ha nagyobb, akkor egy hatoda elég lenne egy másik ingatlanra. A problémáim fele megoldódna, ha nem lenne ennyi testvérem. Még lehet önállóbb is lennék, mert anya hamarabb visszament volna dolgozni születésem után, és nem tudott volna úgy elkényeztetni. Azt, hogy nem lettem talpraesett, és nem fogok tudni megélni, és hajléktalan leszek, nem kárpótolja az, hogy karácsonyra hárommal több ajándékcsomagot kapok, és hárommal több névjegy van a telefonomban, akihez fordulhatok lelki támaszért.
30/47 A kérdező kommentje:
#29 Sajnos ilyen az élet😪
2021. dec. 30. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!