Hány testvéred van? Szeretnétek többet/kevesebbet? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 08:08
11/47 anonim válasza:
Egy húgom van, sokkal fiatalabb nálam (10 évvel). Amikor kicsi volt, én meg kamasz, különösebben nem volt szoros a kapcsolatunk, eljátszottam vele meg minden, de igazából azóta vagyunk nagyon jóban, mióta ő is felnőtt. Örülök, hogy ő van nekem, de mivel nem tudom milyen, ha több testvérem lenne, így nem is vágyok rá.
12/47 anonim válasza:
Egy testvérem sincsen, és így 24 évesen már öreg vagyok ahhoz, hogy legyen. Régebben örültem volna egy testvérnek,de valamiért így alakult.
13/47 anonim válasza:
1. Szeretnék még de anyum túl idősnek érzi magát hozzá (68 egész). Hiába mondom neki hogy a kor nem számít 😑
15/47 anonim válasza:
3 velem nagyjából egyidős mostoha akikkel együtt nőttem fel és egy 11 évvel fiatalabb fél. Igazából egyikkel sem vagyok sem előrébb, sem hátrébb, gondolom akkor sem lennék ha több vagy kevesebb lenne. Egyikhez sem szaladnék ha valami problémám lenne, de bajom sincs egyikkel sem.
19/47 anonim válasza:
Van egy nővérem, de olyan, mintha nem lenne. Nem jöttünk ki gyerekként se, felnőttkorban nem változott meg a helyzet.
Soha nem akartam több testvért, eszembe se jutott.
20/47 anonim válasza:
Nekem egy húgom van, 5 évvel fiatalabb nálam (a bátyja vagyok). A rossz az hogy sokat idegesít és sokat veszekedünk. A jó dolog az benne hogy lány és elég csinos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!