Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyereketek egy szörnyű...

Ha a gyereketek egy szörnyű és elítélendő dolgot tenne, akkor is szeretnétek? Mit bír el a szülői szeretet?

Figyelt kérdés

Nem emberölés, rablás, lopás, vagy olyasmi, amiért börtön járna.

Morálisan elítélendő.

Rólam szól a kérdés, én tettem... Elég nagy gondban/bajban is vagyok miatta, hónapok óta azt érzem, mintha fuldokolnék és ez az egész csak lejjebb és lejjebb húzna. Már nyugtatókkal alszom, egyre többször van rá napközben is szükségem. A gyomorideg az állandó, mellé jön az, mintha valami fojtogatna belülről.

Szeretném elmondani legalább az anyámnak, vele általában mindent megbeszélhettem. De tartok attól is, hogy reagálna.

2021. dec. 20. 20:30
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
96%
Írdd ki ide mit tettél, úgy sem tudjuk ki vagy.
2021. dec. 20. 20:33
 2/47 A kérdező kommentje:
De nem szeretném, hogy a válaszolók "szétszedjenek", itt is megkapjam, hogy szörnyű ember vagyok, és ki csinál ilyet. Ez tényleg olyasmi, amit nem lehet "szépen tálalni", vagy úgy elmondani, hogy én jobb színben tűnjek fel, kisebb legyen a bűnöm.
2021. dec. 20. 20:34
 3/47 anonim ***** válasza:
98%
Mi ez a nagy szörnyűség?
2021. dec. 20. 20:36
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

A szülői szeretet nem egyenlő. Embertől, személyiségtől függ, nem általános mértékű. Valaki a szándékos emberölést is elnézi a gyerekének, valaki azt sem, ha nem azt a szakmát választja a gyereke, amit ő akart neki.

Ha nem írod le mit tettél, nem tudjuk megítélni mi lehet a reakció rá. És így sem biztos semmi. A te anyád lehet más, mint a legtöbb nő, anya. Semmi sem biztos.

2021. dec. 20. 20:37
 5/47 anonim ***** válasza:
87%
Hàt, ha ennyire ocsmány dolgot műveltél, hogy egy anonim fórumra sem mered kiírni...Akkor szenvedj csak.
2021. dec. 20. 20:37
 6/47 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem oltel, nem loptal, akkor nem gondolnam, hogy olyan egbekialto megbocsathatatlan dolgot tettel volna. Ha gondolod irj privatban, megbeszeljuk, ha ide nem szeretned kiirni.
2021. dec. 20. 20:42
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is írd le, miröl van szó, mert nagyon nem mindegy.
2021. dec. 20. 20:42
 8/47 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem árulod el, nem tudjuk meg.

Amúgy ha ennyire szarul érzed magad miatta, akkor nyilván mások is látják, hogy beláttad, hogy hibáztál.

2021. dec. 20. 20:44
 9/47 anonim ***** válasza:
46%
Attól az én gyerekem, nem fordulok el tőle. Leginkább elgondolkodnék azon, hogy mit rontottam el és hogy tudom helyrehozni.
2021. dec. 20. 20:45
 10/47 anonim ***** válasza:
90%
Eddig a legdurvább, amit itt olvastam, az volt, hogy testvérpár kefélt egymással. Azt mondom, ha annyira rémes hatással lenne anyádra, inkább ne szólj róla neki. Remélem, nem azt tartod elítélendőnek, ha mondjuk meleg vagy, mert azzal semmi baj.
2021. dec. 20. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!