Ha a gyereketek egy szörnyű és elítélendő dolgot tenne, akkor is szeretnétek? Mit bír el a szülői szeretet?
Nem emberölés, rablás, lopás, vagy olyasmi, amiért börtön járna.
Morálisan elítélendő.
Rólam szól a kérdés, én tettem... Elég nagy gondban/bajban is vagyok miatta, hónapok óta azt érzem, mintha fuldokolnék és ez az egész csak lejjebb és lejjebb húzna. Már nyugtatókkal alszom, egyre többször van rá napközben is szükségem. A gyomorideg az állandó, mellé jön az, mintha valami fojtogatna belülről.
Szeretném elmondani legalább az anyámnak, vele általában mindent megbeszélhettem. De tartok attól is, hogy reagálna.
Meg veletlenul se mond el a szuleidnek!
Elmondom mit tennek: elhivnam egy kavezoba az illetot es elmondanam, hogy baromira nem akartam kihasznalni (inkabb hazudj)..hagytad, hogy sodrodj az esemenyekkel es szeretoi statuszba kerultel, ami teged nagyon bant. Ha tehetned, akkor inkabb hagytad volna az egeszet bukni. Tedd hozza, hogy azon agyalsz, hogy ott hagyod az egyetemet..
Amugy ne parazz..a csavo megszallott..de nem fogja kockaztatni az allasat es a vele jaro preztizs elveszteset.
Mond, hogy vannak problemaid es, hogy egyedul szeretnel lenni.
46 éves lesz nemsokára.
Felesége nincs, a szülei Ausztriában élnek.
Bizonyítvány a történet és a hozzászólások is. Áruljátok a testeteket, majd még nektek áll feljebb?
Ha ilyen buta vagy, minek mész egyetemre? Sokan, akik nálad okosabbak, azok sem mennek, pont azért, mert már az ilyenek miatt nem jelent semmit.
Menj be a fürdőbe, és köpd arcon a tükröt. Iratkozz ki, és menj el dolgozni, felőlem a tested is árulhatod, másra úgy sem telik azzal a nagy eszeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!