Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyereketek egy szörnyű...

Ha a gyereketek egy szörnyű és elítélendő dolgot tenne, akkor is szeretnétek? Mit bír el a szülői szeretet?

Figyelt kérdés

Nem emberölés, rablás, lopás, vagy olyasmi, amiért börtön járna.

Morálisan elítélendő.

Rólam szól a kérdés, én tettem... Elég nagy gondban/bajban is vagyok miatta, hónapok óta azt érzem, mintha fuldokolnék és ez az egész csak lejjebb és lejjebb húzna. Már nyugtatókkal alszom, egyre többször van rá napközben is szükségem. A gyomorideg az állandó, mellé jön az, mintha valami fojtogatna belülről.

Szeretném elmondani legalább az anyámnak, vele általában mindent megbeszélhettem. De tartok attól is, hogy reagálna.

2021. dec. 20. 20:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
90%
Elég sokan csinálnak ilyent az az igazság. Engem egy ilyen miatt ért hátrány, mert a csókos fel volt magasztalva, mi meg többiek ártatlanul lehúzva. De ne legyünk álszentek, ez egy ilyen világ, mindenki a saját érdekeit tartja szem előtt elsősorban. Ha kiderül, akkor viszont ő lesz nagyobb bajban, kihasználta a helyzetet, ami felsőbbként volt neki.
2021. dec. 20. 21:15
 22/47 anonim ***** válasza:
78%
21 Egyáltalán nem igaz, hogy nagyobb bajban lesz, sőt...
2021. dec. 20. 21:19
 23/47 anonim ***** válasza:
89%

1. A szüleidnek mondd el. Nem fognak örülni, de annyira nem is tragikus a helyzet.

2. A tanárt meg fel lehet jelenteni, ha zaklat.

3. Ha netán azon rugózik, hogy csalással kaptad meg a jegyet, akkor jobbb,ha tudja, hoyg ö volt, aki csalt, másrészt mivel tanít, a kapcsolatotok emiatt is részére tilos, ha kiderül, kirúgják.

4. Mindenképpen másik egyetemre jelentkezz át, ott, ahol most vagy, nem lesz semmi jó vége,

2021. dec. 20. 21:20
 24/47 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi? Azt hittem valami komoly dolog…
2021. dec. 20. 21:21
 25/47 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ebben semmi bűn, főleg, ahogy az illető mostanában szemétkedik, egálban vagytok, ne nyomasszon semmi. Szüleidnek ne szólj róla, minek, semmi közük hozzá. Még csak annyit se, hogy nyomul a pasi, mert képesek és a hátad mögött bepanaszolják, akkor leszel csak bajban, szóval maradj csendben. Lelkifurdalásod meg ne legyen, nem nagyobb bűn ez a puskázással megszerzett jegynél. Senkit se bántottál vele.
2021. dec. 20. 21:22
 26/47 anonim ***** válasza:
90%
Ez akkor is ultragáz. Nem kellett volna, főleg úgy nem, hogy még a harmadik után is van még a dékáni kérelem, amivel mehetsz negyedszerre is :D:D
2021. dec. 20. 21:24
 27/47 anonim ***** válasza:
82%
Jogász vagy az ELTE-n?
2021. dec. 20. 21:24
 28/47 A kérdező kommentje:
A dékáni kérelem sem így működik (áttanulmányoztam párszor a vizsgaszabályzatot). Akkor nagyon magam alatt voltam, kétségbevoltam esve és azt hittem, hogy ez a jó döntés.
2021. dec. 20. 21:29
 29/47 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom melyik egyetem ez, de nálunk (BGE) meg ha jól tudom a BME-n és számos másik egyetemen is 6x lehet vizsgázni, dékáni kérelemmel 7x is...

Ez nagyon nem akkora bűn, szerintem tartsd meg magadnak a titkot, maximum pár barátnődnek szólhatnál írásban, hogy most 'zaklat', hogy legyen nyoma.

2021. dec. 20. 21:38
 30/47 anonim ***** válasza:
89%
29 Ha jól értem úgy volt ez, hogy 3. alkalommal vette már fel a tárgyat és megbukott már az összes vizsgalehetőségen, egyet kivéve.Akkor belement ebbe a dologba, mert félt, hogy az utolsó vizsgalehetőség sem sikerül, a tárgyat meg már harmadjára vette fel.
2021. dec. 20. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!