Ha a gyereketek egy szörnyű és elítélendő dolgot tenne, akkor is szeretnétek? Mit bír el a szülői szeretet?
Nem emberölés, rablás, lopás, vagy olyasmi, amiért börtön járna.
Morálisan elítélendő.
Rólam szól a kérdés, én tettem... Elég nagy gondban/bajban is vagyok miatta, hónapok óta azt érzem, mintha fuldokolnék és ez az egész csak lejjebb és lejjebb húzna. Már nyugtatókkal alszom, egyre többször van rá napközben is szükségem. A gyomorideg az állandó, mellé jön az, mintha valami fojtogatna belülről.
Szeretném elmondani legalább az anyámnak, vele általában mindent megbeszélhettem. De tartok attól is, hogy reagálna.
1. A szüleidnek mondd el. Nem fognak örülni, de annyira nem is tragikus a helyzet.
2. A tanárt meg fel lehet jelenteni, ha zaklat.
3. Ha netán azon rugózik, hogy csalással kaptad meg a jegyet, akkor jobbb,ha tudja, hoyg ö volt, aki csalt, másrészt mivel tanít, a kapcsolatotok emiatt is részére tilos, ha kiderül, kirúgják.
4. Mindenképpen másik egyetemre jelentkezz át, ott, ahol most vagy, nem lesz semmi jó vége,
Nem tudom melyik egyetem ez, de nálunk (BGE) meg ha jól tudom a BME-n és számos másik egyetemen is 6x lehet vizsgázni, dékáni kérelemmel 7x is...
Ez nagyon nem akkora bűn, szerintem tartsd meg magadnak a titkot, maximum pár barátnődnek szólhatnál írásban, hogy most 'zaklat', hogy legyen nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!