Hány testvéred van? Szeretnétek többet/kevesebbet? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 08:08
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
Több, kommentben leírom
148 szavazat
1/47 anonim válasza:
Kettő volt, most már csak egy. Bár még mindig élne a nővérem.
2/47 anonim válasza:
Nekem 2hugom van. Minden egyes nap nagyon sokat veszekedünk viszont amikor jóban vagyunk, akkor a szüleink szídnak, mert boldogok vagyunk. Ezért nem örülök annyira, hogy van tesóm (ennek ellenére szeretem őket).
3/47 anonim válasza:
Egy nővérem, és egy öcsém van: mindkettőt szeretem, jóban vagyunk.
5/47 anonim válasza:
Kettő. Bár ne lennének, csak a fájdalmat okozták.
6/47 anonim válasza:
van egy nővérem és egy bátyám,jól megvagyunk.
7/47 anonim válasza:
Egy bátyám van. Kiskorunkban nem bírtuk egymást. Most felnőtt fejjel nagyon jól elvagyunk. Szeretem őt
8/47 anonim válasza:
2 nővérem van, ikrek.
Én meg vagyok a fekete bárány.
Elgondolkodtam ha ők nem lennének ikrek, akkor is kilógnék? Teljesen más az életszemléletünk, az érdeklődési körünk..Stb, másabb vagyok én hozzájuk képest. 😞
9/47 anonim válasza:
Egy húgom van, 3 évvel fiatalabb nálam. Nekem tökéletes így, nem tudom, milyen az, ha sok testvérem van, így nem is vágyok rá. Kamaszkorunkban voltak súrlódások, néha még most is, de mióta mindketten nagykorúak vagyunk, sokkal jobb a kapcsolatunk.
10/47 anonim válasza:
Egy bátyám van. Kislánykoromban iszonyúan szerettem volna, hogy legyen egy húgom, de ketten maradtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!