Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi történt a húgommal?

Mi történt a húgommal?

Figyelt kérdés
A lényeg,hogy eléggé el volt hanyagolva.Mindég csendes volt,de sose hagyta,hogy megbántsák.Mindég panaszkodott rá az egész család és elõtte minket dicsérgettek.Sose mutatta,hogy ez bántja õt.Fél éve mamához költözött és teljesen megváltozott.
2021. dec. 12. 21:13
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Meg fogom neki mondani.Mennyivel jobb lenne,ha kimutatta volna,hogy megbántsuk ezzel
2021. dec. 12. 23:24
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

".Mindég panaszkodott rá az egész család és elõtte minket dicsérgettek."

később azt írod,

"Sajnos,eléggé kivételeztek vele,de ez nem a mi hibánk volt."

Na most akkor kivételeztek vele, vagy naponta megalázták őt?

Vedd észre, hogy te és a családod egy pokol volt a számára, és most, hogy a mamához költözött, megpróbál életben maradni, boldog lenni, és nem öngyilkos lenni az idióta családja miatt. Hagyd békén őt, és ne akassz a nyakába több terhet. Főleg ne lelkiterrorizáld, hogy neki ugyanolyan megalázottnak kell lennie nap mint nap, mint veletek.

2021. dec. 12. 23:24
 33/45 A kérdező kommentje:
Arra értettem,utólsó.Hogy nem törõdtek vele,de ha valami probléma volt,akkor rögtön õt okkolták és elég gyakran elõ fordult.De nem mondta,hogy ezzel megbántjuk
2021. dec. 12. 23:27
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondta, hogy ezzel megbántjuk :DD kínomban nevetek. Ez kb olyan mintha az írnád, hogy naponta lebäsztatok neki 3 pofont izomból de ő nem mondta, hogy ez neki fáj.
2021. dec. 12. 23:29
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ha nem esett le ismét a troll, 17-es komment, hasonlítsátok csak össze amit jeleztem ott is...

2021. dec. 12. 23:59
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, a kérdező vagy troll vagy egy kib*szott pszichopata.
2021. dec. 12. 23:59
 37/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyik se.Nem én írtam ki a másik kérdést,esküszöm
2021. dec. 13. 00:23
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze hogy nem, nem tegnap óta írod ki a történeteidet, azóta nem megy, hogy legalább a szóközeiddel ne áruld el magad.
2021. dec. 13. 00:44
 39/45 anonim ***** válasza:
84%
36-os, vagy egy szellemileg visszamaradott, egybites nőci. Nekem az írásából ez jön le.
2021. dec. 13. 05:03
 40/45 anonim ***** válasza:
79%

Itt senki nem ért veled egyet, kérdező.

A vágásait meg simán lehet, hogy akkor szerezte, amikor még nálatok volt (úgyse vetted volna észre, mert nem figyeltetek rá állításod szerint). Az is lehet, hogy nem sokkal azután, hogy elköltözött. Mondjuk nekem már ez is elég fura, hogy láttad. Jó pár vagdosós kamaszt láttam már a szakmámból kifolyólag, de mindegyik takargatta, hacsak nem voltak már nagyon sok évesek a hegek. Olyannyira, hogy képesek voltak nyáron is pulóverben járni. Nem valószínű, hogy a frisseket csak úgy elöl hagyta volna a húgod.

Ha láthatóan jól van, vannak barátai, éli az életét, boldog, akkor hagyd békén és ne mérgezd tovább. Nem most kell játszanod a jó testvért, aki majd mindentől megvédi, elkéstél azzal, ahogy az aggódással is.

2021. dec. 13. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!