Mi történt a húgommal?
".Mindég panaszkodott rá az egész család és elõtte minket dicsérgettek."
később azt írod,
"Sajnos,eléggé kivételeztek vele,de ez nem a mi hibánk volt."
Na most akkor kivételeztek vele, vagy naponta megalázták őt?
Vedd észre, hogy te és a családod egy pokol volt a számára, és most, hogy a mamához költözött, megpróbál életben maradni, boldog lenni, és nem öngyilkos lenni az idióta családja miatt. Hagyd békén őt, és ne akassz a nyakába több terhet. Főleg ne lelkiterrorizáld, hogy neki ugyanolyan megalázottnak kell lennie nap mint nap, mint veletek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ha nem esett le ismét a troll, 17-es komment, hasonlítsátok csak össze amit jeleztem ott is...
Itt senki nem ért veled egyet, kérdező.
A vágásait meg simán lehet, hogy akkor szerezte, amikor még nálatok volt (úgyse vetted volna észre, mert nem figyeltetek rá állításod szerint). Az is lehet, hogy nem sokkal azután, hogy elköltözött. Mondjuk nekem már ez is elég fura, hogy láttad. Jó pár vagdosós kamaszt láttam már a szakmámból kifolyólag, de mindegyik takargatta, hacsak nem voltak már nagyon sok évesek a hegek. Olyannyira, hogy képesek voltak nyáron is pulóverben járni. Nem valószínű, hogy a frisseket csak úgy elöl hagyta volna a húgod.
Ha láthatóan jól van, vannak barátai, éli az életét, boldog, akkor hagyd békén és ne mérgezd tovább. Nem most kell játszanod a jó testvért, aki majd mindentől megvédi, elkéstél azzal, ahogy az aggódással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!