Mit csináljak a 13 éves húgommal?
Figyelt kérdés
A húgom egy 13 eves lánnyal foglalkozik, aki a haverommal el akarja veszteni, és úgy is öltözik, a húgom meg utánozza őt. Mondtam már anyáméknak, hogy ne engedjék, de ezt nem akarom elmondani, mert ígértem a haveromnak.2021. okt. 15. 22:11
4/14 anonim válasza:
2-es vagyok,miért vagyok lepontozvga?
Talán mert 13 évesen normális ha ribizlikén viselkedik?
5/14 anonim válasza:
Gondolom mert rögtön a pofozkodásban látod a megoldást.... de ez csak sejtés.
6/14 anonim válasza:
Ribi meg akkor lesz, ha pénzt kér bizonyos dolgokért.
7/14 anonim válasza:
6
Nem,csak hogy 13 évesen nem kélne kancásnak lenni,főleg ki tenni amivan.
Mert ha megerőszakolják,akkor meg késő lesz.
8/14 anonim válasza:
Nem lesz abból semmi. Nekem is voltak osztálytársaim, akik 13 évesen jobban ki voltak "kerázva", mint egy hivatásos. Gondolom, nem lehetnek valami kitűnő tanulók, a jobbcska tanulók ilyesmit nem csinálnak.
9/14 anonim válasza:
Kancás? Micsoda ocsmány kifejezés- A kislány úgy viselkedik mint a korosztálya, ne legyünk álszentek. Én is majd megvesztem ebben a korban hogy megtudjam milyen a szex, hiába évekkel később volt az első , és a lányom is ugyanúgy megbolydul majd a hormonjaitól ha ennyi idős lesz, az tuti. . Inkább a kérdező haverjával lesz gond, mert ah nem akarná megfektetni a gyereket, akkor nem dumálna hogy titkolózzanak.. És egy életre szóló sebet szerezhet a kislány ha valami gerinctelen csávó kihasználja a helyzetet.
10/14 anonim válasza:
9,
"jobb félni mint megijedni"
Mert lehet hogy pár 13 nagyobb Q mint pár hivatásos,de legalább ő bajuk lesz ha nem találnak pasit vagy esetleg megerőszakolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!