Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a 13 éves...

Mit csináljak a 13 éves öcsémmel hogy fejezze be a csesztetésemet?

Figyelt kérdés

Bármit mondok lehülyéz hülyeség amit mondok hogy lehet ekkora hülye hogy ezt gondolom. (már lassan meg se merek szólalni otthon)

Reggel bejön a szobámban rámcsimaszkodik (alszok és rámfekszik) vagy ha kikelek az ágyból öltözni szeretnék bejön és nem lehet kirakni a szobabol. (Anya nem engedi hogy bezárjam a szobaajtot)

Skypolok a barataimmal es bejon a szobamba es ordibal hulyesegeket lassan mar senki se akar velem beszelni mert nem lehet tole beszelgetni

Miutan hazajovok a sulibol en vagyok a "riba*c" hulye*icsa" mindennek elhord ugy hogy semmi oka sincs ra.

Lassan felek hazajonni mert nem akarom hogy csesztessen :(

Hazudik anyanak hogy en vagyok az aki ot bantja de anya tudja hogy o bant engem de akkor is ez nagyon rossz

Elkezdek beszelni es rogron beleszol es en mar el se mondhatom amit szeretnek mondani vagy csak arrol beszelhetunk amirol o akar amit en mondok az hulyesegnek gondolja mert az "iQ-m a foldet sopri

Anya tud ezekrol es nem tudja leallitani meg nem tud vele mit kezdeni

Mit csinaljak hogy bekenhagyjon?

2015. febr. 28. 16:28
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Bocsanat a helyesirasi hibakert :(

*14

2015. febr. 28. 16:30
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Vágd jól nyakon! Nálam ez mindig bejött!
2015. febr. 28. 16:35
 3/15 anonim válasza:
47%
Add vissza neki. Vagy vidd el egy pszichológushoz.:D
2015. febr. 28. 16:51
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Kiskamasz, majd kinövi, vedd lazábbra a figurát, nem gonoszságból teszi, csak nem tud mit kezdeni magával. Esetleg a szüleid részéről neki kiutalt házimunka valamennyire elvenné a fölösleges energiáit. Az ajtót meg nyugodtan zárd be, ha anyukád nem tud vele mit kezdeni, akkor legalább ezt az egy menekülő ütvonalat ne zárja el előled.
2015. febr. 28. 16:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Pofozd fel, ha nem lehet, akkor meg maradj csendben... Ha teheted szólj be neki, hogy te jobb jegyet kaptál, vagy jobb lett a bizonyítványod stb. De ne érezd már szarul magad, ha nem mennél haza még hiányoznál is neki. Amúgy én ugyanígy vagyok a bátyámmal. Meg se merek szólalni mikor ott van, folyamatosan cseszeget, de néha már úgy csinálok mint akit nem is érdekel. Nehéz, de ezzel tudod a legjobban húzni az agyát. Az a célja, hogy idegesítsen, ne add meg neki az örömöt, hogy össze is jöjjön neki.
2015. febr. 28. 16:52
 6/15 |Orfeusz| ***** válasza:

Ezek sajnos ilyenek, az én öcsém egy fokkal még normálisabb, de hasonló dolgokat művel. Én asztal szoktam zsarolni hogy letörlöm a játékait a gépről (az én gépemen lóg éjjel nappal) és ettől be szokta fejezni. De nálad tizennégy évesen szorulhatott volna már bele egy kis értelem.

10f és 17f de már évek óta ez megy

2015. febr. 28. 16:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Anya tud ezekrol es nem tudja leallitani meg nem tud vele mit kezdeni "

Te meg anyja lánya vagy. :(

Kapjátok össze magatokat!

Nem létezik, hogy ketten nem tudjátok "bedarálni".

Apukátok van?

2015. febr. 28. 16:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

Utolsó: apa elhunyt egy éve kb azóta csinàlja ezeket

2015. febr. 28. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy vonuljon vissza a szobájába azt ott verje ki a kis farkát hátha attól lenyugszik.
2015. febr. 28. 17:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az erőszak híve, de egy hatalmas saller csodákra képes.
2015. febr. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!