Mit csináljak a 13 éves öcsémmel hogy fejezze be a csesztetésemet?
Bármit mondok lehülyéz hülyeség amit mondok hogy lehet ekkora hülye hogy ezt gondolom. (már lassan meg se merek szólalni otthon)
Reggel bejön a szobámban rámcsimaszkodik (alszok és rámfekszik) vagy ha kikelek az ágyból öltözni szeretnék bejön és nem lehet kirakni a szobabol. (Anya nem engedi hogy bezárjam a szobaajtot)
Skypolok a barataimmal es bejon a szobamba es ordibal hulyesegeket lassan mar senki se akar velem beszelni mert nem lehet tole beszelgetni
Miutan hazajovok a sulibol en vagyok a "riba*c" hulye*icsa" mindennek elhord ugy hogy semmi oka sincs ra.
Lassan felek hazajonni mert nem akarom hogy csesztessen :(
Hazudik anyanak hogy en vagyok az aki ot bantja de anya tudja hogy o bant engem de akkor is ez nagyon rossz
Elkezdek beszelni es rogron beleszol es en mar el se mondhatom amit szeretnek mondani vagy csak arrol beszelhetunk amirol o akar amit en mondok az hulyesegnek gondolja mert az "iQ-m a foldet sopri
Anya tud ezekrol es nem tudja leallitani meg nem tud vele mit kezdeni
Mit csinaljak hogy bekenhagyjon?
Bocsanat a helyesirasi hibakert :(
*14
Ezek sajnos ilyenek, az én öcsém egy fokkal még normálisabb, de hasonló dolgokat művel. Én asztal szoktam zsarolni hogy letörlöm a játékait a gépről (az én gépemen lóg éjjel nappal) és ettől be szokta fejezni. De nálad tizennégy évesen szorulhatott volna már bele egy kis értelem.
10f és 17f de már évek óta ez megy
"Anya tud ezekrol es nem tudja leallitani meg nem tud vele mit kezdeni "
Te meg anyja lánya vagy. :(
Kapjátok össze magatokat!
Nem létezik, hogy ketten nem tudjátok "bedarálni".
Apukátok van?
Köszönöm a vàlaszokat!
Utolsó: apa elhunyt egy éve kb azóta csinàlja ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!