Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a 13 éves...

Mit csináljak a 13 éves öcsémmel hogy fejezze be a csesztetésemet?

Figyelt kérdés

Bármit mondok lehülyéz hülyeség amit mondok hogy lehet ekkora hülye hogy ezt gondolom. (már lassan meg se merek szólalni otthon)

Reggel bejön a szobámban rámcsimaszkodik (alszok és rámfekszik) vagy ha kikelek az ágyból öltözni szeretnék bejön és nem lehet kirakni a szobabol. (Anya nem engedi hogy bezárjam a szobaajtot)

Skypolok a barataimmal es bejon a szobamba es ordibal hulyesegeket lassan mar senki se akar velem beszelni mert nem lehet tole beszelgetni

Miutan hazajovok a sulibol en vagyok a "riba*c" hulye*icsa" mindennek elhord ugy hogy semmi oka sincs ra.

Lassan felek hazajonni mert nem akarom hogy csesztessen :(

Hazudik anyanak hogy en vagyok az aki ot bantja de anya tudja hogy o bant engem de akkor is ez nagyon rossz

Elkezdek beszelni es rogron beleszol es en mar el se mondhatom amit szeretnek mondani vagy csak arrol beszelhetunk amirol o akar amit en mondok az hulyesegnek gondolja mert az "iQ-m a foldet sopri

Anya tud ezekrol es nem tudja leallitani meg nem tud vele mit kezdeni

Mit csinaljak hogy bekenhagyjon?

2015. febr. 28. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

'iQ-m a foldet sopri' :DD

Zárd be a szekrénybe.

Egyébként csak azért csinálja, mert szeret és ragaszkodik hozzád. Vágyik a figyelmedre.

2015. febr. 28. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Meghalt az apjuk, a kissrác meg azóta csinálja ezeket. Nem egyértelmű? Törődni kéne vele. Hiányzik neki valami ami azelőtt megvolt (meg persze kamaszodik is) Anyád lesz*rja, legalább is úgy jött le nekem a leírásodból, te pedig idegösszeroppansz a hülyeségeitől. R*hadt dolog az apa hiánya, tudom miről beszélek, az enyém 3 éve halott, a kisebbik öcsém 13 éves, de nem ilyen mocsok mint a tiéd. Anyádnak a sarkára kellene állnia, ha kell lekeverni neki egy-két pofont, de te is megteheted. Nehogymár azt higgye hogy ő a jani a kis 14 éves fejével.
2015. febr. 28. 18:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. febr. 28. 21:55
 14/15 anonim válasza:
Vágj le neki egy nagy pofont.
2015. márc. 1. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem van 3 " nagyobb" öcsém is. És Ők is ilyen kis majmok :D Még te is gyerek vagy, ezért nem tudod értékelni a tesódat. Mindkettőtöknek ki kell ezt nőnötök.

Amikor kicsik voltunk, engem a húgom idegesített, mindig követett és velem meg a haverjaimmal akart játszani. Nagyon haragudtam anyára, hogy nem állítja le, de csak azért mert kicsi gyerekek voltunk, és ilyenkor ezek az apróságok idegesítőek. Apukám részéről van még 2 féltesóm, akik még nagyon kicsik, az egyik 4, a másik 7 éves.

Aludni sem tudok tőlük, a nagyobbik egész nap nem hagy nyugton, mikor lefekszik aludni, a kisebbik jön be mellém az ágyba, hogy velem szeretne aludni, és egész éjszaka rugdos

De ez a szép, ha az embernek testvérei vannak :D

19f

2015. márc. 3. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!