Mit csináljak a 13 éves öcsémmel hogy fejezze be a csesztetésemet?
Bármit mondok lehülyéz hülyeség amit mondok hogy lehet ekkora hülye hogy ezt gondolom. (már lassan meg se merek szólalni otthon)
Reggel bejön a szobámban rámcsimaszkodik (alszok és rámfekszik) vagy ha kikelek az ágyból öltözni szeretnék bejön és nem lehet kirakni a szobabol. (Anya nem engedi hogy bezárjam a szobaajtot)
Skypolok a barataimmal es bejon a szobamba es ordibal hulyesegeket lassan mar senki se akar velem beszelni mert nem lehet tole beszelgetni
Miutan hazajovok a sulibol en vagyok a "riba*c" hulye*icsa" mindennek elhord ugy hogy semmi oka sincs ra.
Lassan felek hazajonni mert nem akarom hogy csesztessen :(
Hazudik anyanak hogy en vagyok az aki ot bantja de anya tudja hogy o bant engem de akkor is ez nagyon rossz
Elkezdek beszelni es rogron beleszol es en mar el se mondhatom amit szeretnek mondani vagy csak arrol beszelhetunk amirol o akar amit en mondok az hulyesegnek gondolja mert az "iQ-m a foldet sopri
Anya tud ezekrol es nem tudja leallitani meg nem tud vele mit kezdeni
Mit csinaljak hogy bekenhagyjon?
'iQ-m a foldet sopri' :DD
Zárd be a szekrénybe.
Egyébként csak azért csinálja, mert szeret és ragaszkodik hozzád. Vágyik a figyelmedre.
Nekem van 3 " nagyobb" öcsém is. És Ők is ilyen kis majmok :D Még te is gyerek vagy, ezért nem tudod értékelni a tesódat. Mindkettőtöknek ki kell ezt nőnötök.
Amikor kicsik voltunk, engem a húgom idegesített, mindig követett és velem meg a haverjaimmal akart játszani. Nagyon haragudtam anyára, hogy nem állítja le, de csak azért mert kicsi gyerekek voltunk, és ilyenkor ezek az apróságok idegesítőek. Apukám részéről van még 2 féltesóm, akik még nagyon kicsik, az egyik 4, a másik 7 éves.
Aludni sem tudok tőlük, a nagyobbik egész nap nem hagy nyugton, mikor lefekszik aludni, a kisebbik jön be mellém az ágyba, hogy velem szeretne aludni, és egész éjszaka rugdos
De ez a szép, ha az embernek testvérei vannak :D
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!