Mi történt a húgommal?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy eléggé el volt hanyagolva.Mindég csendes volt,de sose hagyta,hogy megbántsák.Mindég panaszkodott rá az egész család és elõtte minket dicsérgettek.Sose mutatta,hogy ez bántja õt.Fél éve mamához költözött és teljesen megváltozott.2021. dec. 12. 21:13
21/45 A kérdező kommentje:
Hogy nem érkezik válasz,azt jelenti,egyet értettek velem?
2021. dec. 12. 22:11
22/45 anonim válasza:
Saját magammal értek egyet, nem kell piszkálni, nyaggatni, nyomozgatni. Hagyjad had éljen és kész. Te is élhetsz nyugodtan, mehetsz az éjszakába meg bulikba stb, neked sem tilos, akár hány éves is legyél. Nem fogod tudni megváltoztatni, max azt éred el, hogy megutál téged és még ennyire sem fog veled szobaállni.
23/45 anonim válasza:
Vedd már észre, hogy senki nem ért egyet veled! A húgod végre kikerült abból a szörnyű helyzetből és normális életet él. Fogadd el és hagyd békén. Vagy tedd azt, amit ő és élj te is normális életet. De hagyd békén.
24/45 anonim válasza:
Hagyd békén. Kikerült egy mérgező környezetből. Éli az életét. Legalább nem fekete zsákban szabadult el tőletek. (Már ha érted mire gondolok.)
Amúgy meg ne mentegesd magad. Nagyon elmerülhettél a saját kis életedben, ha nem vetted észre, hogy a húgodra senki nem figyel. A kamasz voltam nem egy mentség.
25/45 A kérdező kommentje:
A kamasz voltam,nem csak azért írtam,mert nem figyeltünk rá.Velem sem volt valami jó kapcsolata,de szerintetek boldog lenne?Akkor miért viselkedik igy?
2021. dec. 12. 22:41
26/45 anonim válasza:
Nehéz eset vagy nagyon. Neked vannak barátaid? Van párkapcsolatod? hobbid? munkád? vagy suli? Ha igen, akkor miért nem azokkal foglalkozol és a saját dolgaiddal? Ha nincsenek, akkor inkább próbálj azon lenni, hogy éld az életed és ne másokéba turkálj.
27/45 A kérdező kommentje:
Van barátom,barátaim,dolgozom és ha nem,akkor is van mit csinálnom.De a testvérem mégis csak,én csak aggódom
2021. dec. 12. 22:45
28/45 A kérdező kommentje:
Ha boldog,miért voltak rajta hegek?Ha erre értelmes választ adsz,hagyom a témát
2021. dec. 12. 22:46
29/45 anonim válasza:
Hamarabb kellett volna elkezdened aggódni érte, nem most.
30/45 anonim válasza:
Úgy látszik, ha vannak is problémái azt nem veled akarja megosztani. Mondom, annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy rád számíthat és bármit megoszthat és ne csak úgy vakvilágba mondjad, hanem legyen is így és ha esetleg elmondja, akkor legyél vele megértő. Ha faggatod meg nyomozgatsz utána stb azzal úgyis csak magad ellen fordítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!