Mit csináljak a húgommal ha nem mondja el?!
Figyelt kérdés
Mit csináljak ha a 14 éves húgomat lefektette egy 18 éves srác meg akarom tudni és felkeresni de nem mondja el nekem hogy ki az?! 22F2021. márc. 6. 17:14
1/47 anonim válasza:
Vegyél neki óvszert, és kösd a lelkére hogy védekezzen mindig, az elejétől a végéig.
2/47 anonim válasza:
Semmit nem tudsz vele csinálni ha nem bizik benned nem mondja el.
3/47 anonim válasza:
Miért zavar? Mármint oké hogy 14 évesen nem pont ezzel kéne foglalkoznia de ha védekeztek akkor semmi baja nem lesz tőle, visszacsinálni meg már nem tudod. A beleegyezési korhatár Magyarországon 14 év úgyhogy teljesen legális is a dolog akár tetszik akár nem. Azzal meg hogy odamennél és (gondolom) megvernéd vagy valami hasonló nem sokat érnél vele max hogy a húgod ne bízzon benned többet.
4/47 anonim válasza:
3
Vagy ha a csávó jobb kondiban van, akkor lehet ő veri meg a kérdezőt...
5/47 anonim válasza:
Ekkor örülök hogy nincs hugom... helyedben már kicsavartam volna a nyakát a srácnak,hajrá találd csak meg.... jézus..
6/47 anonim válasza:
Ha öcséd lenne, akkor is meg akarnád verni azt a lányt, akivel lefeküdt?
Akarta ő is? Ha igen, akkor hagyd.
7/47 anonim válasza:
Közöd nincsen hozza. Ha elmúlt 14 és bele egyezik. Ha nem védekeztek az a szüleid gondja. Ha meg számon akarod kerni a fiút arra sincsen jogod.
8/47 anonim válasza:
Az én húgom mindig elmondott mindent és még most is tartja ezt a szokását.
A titok nyitja hogy sosem itéltem el vagy szóltam bele a dolgába, tanácsokat adtam neki amelyeket a saját belátására biztam hogy megfogadja e vagy sem, aztán az élet ugye engem igazolt, ezért ha bármi van hozzám fordul.
9/47 anonim válasza:
Érthető,hogy most mérges vagy, de hagyd. Ha nem mondja el ki volt az akkor úgyse fogod megtudni...Vagy ha el is mondja, elmész, és megvered? Mire mész vele? Attól nem tudod meg nem történté tenni a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!