Mit csináljak a hugommal, folyton pánikol, sohajtózik rettenestesen, mint ha valami megijesztette volna vagy akármi, de azt mondja nem tudja miért van, csak úgy jön?
Nem hangoztatjátok otthon túl sokat a vírus-mizériát? Vagy nem hallja túl sokat a médián keresztül?
Lehet, az is megviseli, hogy nem járhat iskolába, mert így a barátait sem látja naponta
Régóta tartó dolog,orvosnál se jutottunk előrébb.
Most anya nincs itthon, dolgozik
És szerintem is ez hogy nem láthatja a barátait, új helyzet stb..
Csak ez már a 2.nap amikor este jön a cuccaival hogy meséljek neki szépeket hogy megnyugodjon, és szorongatja a kezem...
De öszintén szolva nem igyekszunk nem mondani neki, de sajnos ha youtubon néznénk valamit Győrfi Pál az jön és mondja... ez amit hallhat a virusról.
Csak úgy sajnálom szegényt szeretnék neki segiteni, és végig higadt vagyok meg nem akarom hogy azt lássa én is pánikolok vele egyutt. :(
Hogy valahol van hasonló, vagy hogy lehetne érdemlegesen segiteni neki...
Ajj bocsánat az ossze visszaságért...
Érdemes lenne vele beszélgetni sokat,bármiről.Hogy kiadja magából.A mozgás is segítene,stresszoldó.
Kis citromfű tea,magne B6 segít a szorongásban.
Mi kiiktattuk a szóvivő.Google
chrome-ba beírod,h chrome adblock.telepíted a chromon belül és viszlát hirdetések,reklámok!Kitartás!
Köszönöm, ilyen még nem volt hogy egxmás utáni napokon így.
Régen hs elojott neki havi 2x max, akkor elmentünk sétálni egyett. Meg van levendula is a szobájában.
Tegnap is este kimentünk egyett az udvarra utána valamivel jobb lett.
Ezekre nem is gondoltam, mindenképp beszerezzük.
Köszönöm q segítséget!
A depresszióhoz ennek köze nincs. Online is lehet pszichológust vagy segítő szakembert keresni, vannak szakemberek akik önkéntesen felajánlják segítségüket e nehéz időszakban.
9 éves gyereket meg minek antidepivel tömni istenem :-( :-( :-( Mindenre a "tabi a megoldás", "beveszem és problémák megoldódnak". Egyébként kitalálhatsz meséket amelyek jó dolgokról szólnak. Ne nézzetek se híradót se semmit, vagy csak ha ő nem hallja. A gyerekeket sokminden meg tudja rémíteni, olyan is, ami nem közvetlenül velük történik.
Szimplan rosszul erzi magat az uj helyzetben.
Sok baratomnak is elojott a panik, pedig mi már nem vagyunk annyira gyerekek.foglalkozz vele minnel tobbet, hogy erezze hogy nincs egyedul
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!