Mit csináljak a húgommal ha nem mondja el?!
Hát 14 évesen nem a fiúk micsodájával kellene játszaniuk 41-es
Utolsó szégyentelen lányként
Tehát 14 éves fiúcska játszhat mellekkel, de 14 éves lány ne játsszon kobrával. Érdekes kettős mérce.
Egyébiránt mindenki ott szúrja el az életét, ahol akarja, senkinek semmi joga megmondani, hogy mit csináljon. Ha ő 14 évesen úgy érezte, hogy szeretné és nem fogja megbánni, akkor másnak nincs joga et elítélni. Akkor lenne, ha csak azért csinálta volna, hogy "menő" legyen vagy ne maradjon le a kortársaitól. Én pl. 18 évesen veszítettem el a szüzességem, de ez nem jelenti azt, hogy 14 évesen ne lettem volna készen rá fejben. Csak nem volt alkalmas partner egészen 4 évvel későbbig.
14 éves MÉG GYEREK.
Ezért nem tud felelősen dönteni az életéről.
Kötelessége a szüleinek és testvérének megvédeni a rossz döntésektől.
18 éves kortól felnőtt valaki, de addig is GYEREK NEM TUDJA MI A JÓ NEKI
Azért két 14 éves közt is lehet ég és föld a különbség. Az egyik még babázik, a másik már nagylányosat játszik. Volt olyan osztálytársnőm gimiben, aki 12 évesen jött össze a pasijával, 14 évesen már rég nem volt szűz, és a húszas éveikben szakítottak végül. Ugyanakkor általánosban is volt olyan évfolyamtársam, aki tipikus rosszlány hírében állt, és 13 évesen már abortusza volt.
A gyerek is tudhatja, mi a jó neki. Ha pedig ennyire nem tudja, akkor miért várjuk el, hogy 13-14 éves gyerekek életre szóló döntést hozzanak pályaválasztás címén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!