Mit csináljak a húgommal ha nem mondja el?!
Figyelt kérdés
Mit csináljak ha a 14 éves húgomat lefektette egy 18 éves srác meg akarom tudni és felkeresni de nem mondja el nekem hogy ki az?! 22F2021. márc. 6. 17:14
11/47 anonim válasza:
Kapd ki a kezéből a telefont zárkózz be valahova és nézzd meg
12/47 anonim válasza:
szerintem arra gondolt a kérdező, hogy erőszak történt. Ezért akarja megverni a srácot.
13/47 anonim válasza:
De a húgod ebbe beleegyezett? Mert ez a nem mindegy.
14/47 A kérdező kommentje:
Igen bele egyezett, hiszen együtt vannak. De ez engem abszolút nem nyugtat meg...
2021. márc. 6. 18:37
15/47 anonim válasza:
De ha öcséd lenne akkor meg pacsiznátok nem? :)
16/47 anonim válasza:
13-as vagyok.
Hát, megértem, hogy nem nyugtat ez meg, de ha a húgod beleegyezett, akkor ez ellen nem tudsz mit tenni. Főhetsz magadban, próbálhatod megkeresni a srácot, és megverni, vagy elbeszélgetni vele, de az a lányka valószínűleg szerelmes belé, ezért is dönthetett úgy, hogy lefekszik vele, bízott is ezek szerint benne. A húgod szereti őt,, tartsd ezt tiszteletben, és örülj az örömének! Ha meg baj lesz, ne legyen (!), arról tudni fogsz.
17/47 anonim válasza:
akkor nem volt jogos. Gondolom eldicsekedett vele, te meg idióa testvér módjára nem , hogy gratulálnál vagy tanácsot adnál, inkább átmész idiótába. 3-4 év ebben a korban nem vészes
18/47 anonim válasza:
Miért pártoljátok ennyien hogy 14 évesen már döngetik a kiscsajt? Ez nem normális dolog debilek!!!
19/47 anonim válasza:
miért nem normális? törvényileg engedett? igen! egy korosztály? igen! ő döntése? igen! akkor meg?
20/47 anonim válasza:
Bezzeg a fiúknak ezt is szabad ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!