Mit csináljak a húgommal ha nem mondja el?!
Figyelt kérdés
Mit csináljak ha a 14 éves húgomat lefektette egy 18 éves srác meg akarom tudni és felkeresni de nem mondja el nekem hogy ki az?! 22F2021. márc. 6. 17:14
21/47 anonim válasza:
Azért nem normális, mert 14 évesen még szinte gyerek!!! Ha a ti hugotokat döngetnék ennyi idősen nem lennétek ennyire lelkesek!! És teljesen megértem a kérdezőt.
23/47 anonim válasza:
Na ácsi azért van olyan 14 éves aki többnek nez ki.
24/47 anonim válasza:
elég sok 14 éves csinálja ahhoz képest. ki dönti el mi a normális?
25/47 anonim válasza:
23: És? Attól még kamasz, és nem érett erre egy 18 évessel.
27/47 anonim válasza:
Akkor így járt... Neki is már bőven volt felvilágosító óra... Nekünk 5. Osztályba kezdték.
A 18 évesnek meg főleg...
28/47 anonim válasza:
ha vlt esze védekeztek. a 18 ées fiú emg a 14 éves lán kb egy szinten van estileg és érettség tekintetében is van átfedés.
29/47 anonim válasza:
mért, mi bajod van azzal, hogy jól húsra lett húzva?
mostmár ideje lesz megszokni, hogy ezentúl qurelni fogják, szopatni, arcára g*cizni....
belelépett abba a korba, hogy amikor puszit ad a testvérének, az már g*cizett puszi lesz, nem az az ártatlan puszi,
akár még a farkat fogától fogáig csapkodja szájában, egyszer rákap az ízére, ezentúl szopni fogja, mint a csecsemő
ez így működik
30/47 anonim válasza:
Sziasztok! Szerintem se helyes hogy lefekudtek, bevallom oszinten a helyedben kerdezo mikor elkepzelnem oket akar csak csokolozni is pl olbe ulve de akar mashogy nekem is szar lenne hidd el es ez nem a feltekenyseg hanem az hogy mit csinal a hugommal az a pali...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!