Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi történt a húgommal?

Mi történt a húgommal?

Figyelt kérdés
A lényeg,hogy eléggé el volt hanyagolva.Mindég csendes volt,de sose hagyta,hogy megbántsák.Mindég panaszkodott rá az egész család és elõtte minket dicsérgettek.Sose mutatta,hogy ez bántja õt.Fél éve mamához költözött és teljesen megváltozott.
2021. dec. 12. 21:13
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Sajnos,eléggé kivételeztek vele,de ez nem a mi hibánk volt.Mióta mamánál csak telefonon keresztül mondták,hogy megváltozott.Most meglátogatuk és valóban.Nagyon oda figyel a külsejére,kihivó ruhákat hord és az oldalain sokn követik,e nekem nem engedélyezte.Kerül minket,alig beszél velünk és még azt se mondta el,hogy barátja van
2021. dec. 12. 21:17
 2/45 anonim ***** válasza:
99%
Csodálkozol? Kikerült a mérgező környezetből és magára talált.
2021. dec. 12. 21:21
 3/45 anonim ***** válasza:
99%
Semmi, teljesen normális amit csinál, inkább veled van a baj, ha ez zavar.
2021. dec. 12. 21:21
 4/45 anonim ***** válasza:
99%
Semmi különös, csak élni kezdett.
2021. dec. 12. 21:24
 5/45 A kérdező kommentje:
Egyet értek,hogy biztosan sokkal boldogabb.De õ nagyon fiatal még,legalább máshogy öltözködhetne.Nem voltam én se kamasz koromban a legjobb,de õ mindég "szabad" volt,mert nem nagyon törõdtek vele és nem értem,miért kell még ennél messzebbre mennie.Csak aggódom érte.
2021. dec. 12. 21:25
 6/45 anonim ***** válasza:
95%
Azt csinál, amit akar. Hagyd békén, had élje a saját életét.
2021. dec. 12. 21:27
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem tudod megváltoztatni. Fiatal korában az ember mindent a saját bőrén akar megtapasztalni, Hagyjad, had élje az életét, úgy, ahogy neki tetszik, fog még változni az évek során.
2021. dec. 12. 21:27
 8/45 anonim ***** válasza:
99%
Akkor próbálj vele jó testvéri viszonyt kiépíteni, ha még nem késő. És törődj vele, de ne korlátoózóna, "én mindent jobban tudok" stílusban.
2021. dec. 12. 21:28
 9/45 A kérdező kommentje:
Szerintem,akkor sem normális,hogy éjszakánként eljár.Elvileg csak szórakozóhelyekre,de csak attól félek,hogy rossz hatással vannak rá a körülmények.Ha hazajönne,sokkal többet próbálnánk rá figyelni,de már szinte elérni is nehéz
2021. dec. 12. 21:31
 10/45 anonim ***** válasza:
99%

Nézd. Azt, hogy most a kihívó ruhák és a kiéhezett pasiktól érkező likeok növeljèk az önbecsülését, egyszerűen megelőzhettétek volna azzal, hogy kiskorától kezdve szeretitek őt úgy, ahogy van, nem szekáljátok, nem alázzátok. Hogy te vagy a szüleid, az most lényegtelen. A szeretetlenségnek ez egy egyenes következménye, hogy ezt a jogos igényét és alapszükségletét (valahová tartozás, elfogadottság) ő így pótolja.

Sajnálom, és megértem, hogy rossz ezt látni, és biztos, hogy aggódsz, de nagyon nem tehettek semmit, mert a leírtak alapján teljes joggal zár ki titeket az életéből.

(4es voltam)

2021. dec. 12. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!