Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fogadjuk be vagy sem? Meglopot...

Fogadjuk be vagy sem? Meglopott a sógornőm (bizonyítottan) többször is. Pénzel és női dolgaim hordta el, legtöbbször amikor én nem voltam ithon csak a férjem. A barátjával szakító félben van és nincs kihez költözzön mert a szüleit is meglopta.

Figyelt kérdés

Tehát apósomat- főleg anyosomat meglopta (nagyon sok pénzzel) és ezért csak nagyon szigorú körülmények között tehát nagyon kontrollálva fogadnák vissza és ráadásul ők kisvárosban laknak ahol nehéz elhelyezkedni.

Ezért azt találták ki hogy fogadjuk be mi mert sok támogatást kaptunk tőlük , és velünk jobban kijön, ill. a mi környékünkön jobban talál munkát is

Nem hagyhatjuk az utcán sem, de gyerekünk is van.

Mi lenne ilyenkor a legjobb megoldás mert nagyon követelőző típus, nem örülnek ha további dolgaim ( már a samponaim, hajpakolasok stbstb is eltűntek , és sok más cucc

Nem szembesítettük soha , mert gondoltam hogy nagyon kellemetlen lenne majd a jövőre nézve és nem túl nagy veszteség, inkább kapcsolat maradjon meg.( Utálom a vitatkozast és a pénzügyi kellemetlenséget családon belül.

De azt semmiképp nem szeretném hogy hozzánk költözzön.

2021. dec. 4. 23:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
6%
Persze, mert olyan mindennapos, hogy az emberek kabátzsebben keresik a pénzt, oda kell tenni, hogy tuti elvigye.
2021. dec. 5. 06:18
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Lopjon lakhatást magának.
2021. dec. 5. 06:28
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem fogadnám be, mert nem tudok 0-24-ben figyelni és leltározni, hogy mi tűnik el.

De én ha nem lopna is, maximum az első fizetésig viselném el, mert nagyon nem bírok a férjemen és a gyerekemen kívül másokkal együtt élni.

Anyósék adjanak neki KÖLCSÖN annyit, hogy egy szobát kivehessen valahol, aztán szevasz!

2021. dec. 5. 07:29
 24/40 anonim ***** válasza:
87%
Feljelenteném, azt tenném. Ennyi.
2021. dec. 5. 08:12
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a gyakorlatban nem működik.

Odamegy a rendőrségre, hogy valószínűleg a sógornője elvett 2-5-10ezer Ft-ot a kabátja zsebéből, vagy elhasználta a hajpakolását?

Minket bizonyítottan kirabolt egy pasi, elvitte a férjem összes asztalos szerszámát és a még garanciális elektromos kerékpárunkat is, de a sok mászkálás után sem lett belőle semmi.

2021. dec. 5. 08:21
 26/40 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon életszerű és hihető, hogy miután elviszi a pénzt a zsebedből, te megint direkt raksz oda...
2021. dec. 5. 08:37
 27/40 anonim ***** válasza:
97%
Miért is akarsz jó viszonyt fenntartani egy olyan gennyel, aki a saját családját is meglopja, sokszor, gátlástalanul? Fogadja be a radai rosseb. De te úgyis be fogod, mert egy konfliktuskerülő, megalkuvó ember vagy, akivel bármit meg lehet tenni. Aztán ne ide gyere sírni, ha tönkremegy a családod.
2021. dec. 5. 08:38
 28/40 anonim ***** válasza:
94%
Nincs az az isten, hogy egy ilyen trógert a házamba engedjek még látogatóba sem, nemhogy odaköltözzön
2021. dec. 5. 10:24
 29/40 anonim ***** válasza:
35%
Csinálnék még egy csalit,de azt felvenném videóra. Valahogy leraknám úgy a telefonomat,vagy kamerát,ami felveszi a lopást. Majd megmutatnám neki,hogy ezért nem költözhet hozzád elsősorban,másodsorban pedig mert nem akarsz senkit kerülgetni az otthonodban.
2021. dec. 5. 10:44
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

#26: Dehogynem. Ha van gyanú, akkor kell, hogy bebizonyosodjon. Nálunk a nővérem bukott le. Elöl hagytam a tárcámat véletlenül, és a boltban tűnt fel, hogy mintha több lett volna benne. Következő alkalomkor megszámoltam a bankjegyeket, direkt sok papírpénzt tettem bele, felírtam a sorszámukat, és kint hagytam az asztalon. Másnapra kevesebb volt. Balhé lett belőle, persze tagadott, de egyértelmű volt a helyzet. Csak pislogott, meg tátogott, mikor megmutattam az előre felírt sorszámokat, amik ott figyeltek a tárcájában.

Kérdező: Egészen biztosan nem fogadnám be, csak a baj lenne belőle. Ha a szülők neheztelnek, mondja meg nekik a kedves férjed, hogy pont azért nem fogadjátok be, amiért ők se. Ha nekik nem pálya, hogy várják, hogy nektek az legyen? Ráadásul ott a gyereketek is. Milyen példát fog látni?

2021. dec. 5. 11:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!