Fogadjuk be vagy sem? Meglopott a sógornőm (bizonyítottan) többször is. Pénzel és női dolgaim hordta el, legtöbbször amikor én nem voltam ithon csak a férjem. A barátjával szakító félben van és nincs kihez költözzön mert a szüleit is meglopta.
Tehát apósomat- főleg anyosomat meglopta (nagyon sok pénzzel) és ezért csak nagyon szigorú körülmények között tehát nagyon kontrollálva fogadnák vissza és ráadásul ők kisvárosban laknak ahol nehéz elhelyezkedni.
Ezért azt találták ki hogy fogadjuk be mi mert sok támogatást kaptunk tőlük , és velünk jobban kijön, ill. a mi környékünkön jobban talál munkát is
Nem hagyhatjuk az utcán sem, de gyerekünk is van.
Mi lenne ilyenkor a legjobb megoldás mert nagyon követelőző típus, nem örülnek ha további dolgaim ( már a samponaim, hajpakolasok stbstb is eltűntek , és sok más cucc
Nem szembesítettük soha , mert gondoltam hogy nagyon kellemetlen lenne majd a jövőre nézve és nem túl nagy veszteség, inkább kapcsolat maradjon meg.( Utálom a vitatkozast és a pénzügyi kellemetlenséget családon belül.
De azt semmiképp nem szeretném hogy hozzánk költözzön.
"Mari, megloptál nem csak engem, de anyádékat is több soron. Húzz a pitsába, amerre látsz! Én befejeztem veled bármit is!"
Kb. ennyi lenne a reakcióm és felőlem hajléktalanként is tengődhetne.
Miért kellene nektek akár a kisujjatokat is az EX sógornőért mozdítani?
Felnőtt ember. Oldja meg a lakhatását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!