Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fogadjuk be vagy sem? Meglopot...

Fogadjuk be vagy sem? Meglopott a sógornőm (bizonyítottan) többször is. Pénzel és női dolgaim hordta el, legtöbbször amikor én nem voltam ithon csak a férjem. A barátjával szakító félben van és nincs kihez költözzön mert a szüleit is meglopta.

Figyelt kérdés

Tehát apósomat- főleg anyosomat meglopta (nagyon sok pénzzel) és ezért csak nagyon szigorú körülmények között tehát nagyon kontrollálva fogadnák vissza és ráadásul ők kisvárosban laknak ahol nehéz elhelyezkedni.

Ezért azt találták ki hogy fogadjuk be mi mert sok támogatást kaptunk tőlük , és velünk jobban kijön, ill. a mi környékünkön jobban talál munkát is

Nem hagyhatjuk az utcán sem, de gyerekünk is van.

Mi lenne ilyenkor a legjobb megoldás mert nagyon követelőző típus, nem örülnek ha további dolgaim ( már a samponaim, hajpakolasok stbstb is eltűntek , és sok más cucc

Nem szembesítettük soha , mert gondoltam hogy nagyon kellemetlen lenne majd a jövőre nézve és nem túl nagy veszteség, inkább kapcsolat maradjon meg.( Utálom a vitatkozast és a pénzügyi kellemetlenséget családon belül.

De azt semmiképp nem szeretném hogy hozzánk költözzön.

2021. dec. 4. 23:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem fogadnám be.
2021. dec. 5. 00:16
 12/40 anonim ***** válasza:
96%
Olyan gáz, hogy a sógornődtől így féltek. Meg hogy anyósodéktól is ennyire rettegtek.
2021. dec. 5. 00:25
 13/40 anonim ***** válasza:
96%
Nem akarod, hogy hozzátok költözzön, tehát nem költözik hozzátok. Nem értem a problémát. "Nem hagyhatjuk az utcán." Há' már hogyne hagyhatnátok, mi vagytok ti, Vöröskereszt?
2021. dec. 5. 00:26
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
Biztos hogy nem engedném be, sose menne onnan. Ha anyóséknak _annyira_ fontos, hogy fedél legyen a kis tolvaj gyerekük feje fölött, befogadják. Ha annyira meg mégse fontos, csak valakire lőcsölni kell… szerintem mind érezzük a választ. Ha a férjed befogadná, költözzön vele össze valahol, aztán nézze meg saját szakállára, meddig bírja
2021. dec. 5. 00:29
 15/40 anonim ***** válasza:
92%
Te vagy a balek, akire a rosszindulatú anyós rá akarja lőcsölni a pszichopatát.
2021. dec. 5. 00:38
 16/40 anonim ***** válasza:
72%
Persze, aztán majd azon kapod magad, hogy átpakolta a húsokat meg a csontokat a fagyasztóban.
2021. dec. 5. 00:58
 17/40 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó😀 kár hogy törölték. Amúgy nem fogadnám be, menjen máshova, oldja meg, felbõtt nõ. Ha meg nem tetszene neki meg is mondanám, hogy vigye a tolvaj seggét a verandámról. 30/f
2021. dec. 5. 01:35
 18/40 anonim ***** válasza:
96%

"Mari, megloptál nem csak engem, de anyádékat is több soron. Húzz a pitsába, amerre látsz! Én befejeztem veled bármit is!"

Kb. ennyi lenne a reakcióm és felőlem hajléktalanként is tengődhetne.

2021. dec. 5. 02:08
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne az iylet befogadni?
2021. dec. 5. 02:55
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

Miért kellene nektek akár a kisujjatokat is az EX sógornőért mozdítani?

Felnőtt ember. Oldja meg a lakhatását.

2021. dec. 5. 05:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!