Fogadjuk be vagy sem? Meglopott a sógornőm (bizonyítottan) többször is. Pénzel és női dolgaim hordta el, legtöbbször amikor én nem voltam ithon csak a férjem. A barátjával szakító félben van és nincs kihez költözzön mert a szüleit is meglopta.
Tehát apósomat- főleg anyosomat meglopta (nagyon sok pénzzel) és ezért csak nagyon szigorú körülmények között tehát nagyon kontrollálva fogadnák vissza és ráadásul ők kisvárosban laknak ahol nehéz elhelyezkedni.
Ezért azt találták ki hogy fogadjuk be mi mert sok támogatást kaptunk tőlük , és velünk jobban kijön, ill. a mi környékünkön jobban talál munkát is
Nem hagyhatjuk az utcán sem, de gyerekünk is van.
Mi lenne ilyenkor a legjobb megoldás mert nagyon követelőző típus, nem örülnek ha további dolgaim ( már a samponaim, hajpakolasok stbstb is eltűntek , és sok más cucc
Nem szembesítettük soha , mert gondoltam hogy nagyon kellemetlen lenne majd a jövőre nézve és nem túl nagy veszteség, inkább kapcsolat maradjon meg.( Utálom a vitatkozast és a pénzügyi kellemetlenséget családon belül.
De azt semmiképp nem szeretném hogy hozzánk költözzön.
Sajnos 2x is volt amikor próbára tettem.
X összegű pénzt tettem a kabátom zsebébe úgy hogy latszon a vége a pénznek amikor jött hozzánk, és kb.fel óra után amikor elment hagytam hogy egyedül vegye fel a kabátját , lenyúlta a pénzt.
Semmiképp se költözzön akkor, minek nyelnéd be? Tudod, hogy úgyis botrány lenne belőle később. Valószínűleg látod, érzed.
Se a párodnak nem teszel jót, se a gyerekednek, se magadnak.
Ez tudod. Akkor az igen felé csak az elvárás miatt hajlasz. Tényleg fontosabb ebben megfelelni anyóséknak, mint fenntartani a szűk családotok békéjét harmóniáját? Ezt tedd mérlegre.
Nekem határozott nem lenne a válaszom. A családom az első, és meg is védem. Lehet újjal mutogatni anyóséknak, de ezt egyszerűen nem testálhatják rátok. Lépj túl rajta.
Képzeld el, hogy a lányod meglopna (később), milyen jogon költöztetnéd be a másik gyereked családjába?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!