Lehetetlen egyutt lakni a noveremekkel?
Veluk elek mivel egyik szulonk meghalt, aki el pedig mar eleg idos es messze videken lakik az iskolamtol. Nem nagy hazban lakunk, konkretan mindem fel es athallatszik. Amikor ok alszanak nekem csendben kell lennem, nem zoroghetek, furodhetek, semmi. Ha en alszok es pihenni szeretnek mert dolgoztam, sulim van, ok csapkodhatjak a butorokat, ordibalhatnak allandoan.
Szoltam mar nekik emiatt, az volt a valasz nehogy mar nekik kelljen alkalmazkodni hozzam (bezzeg nekem mindenben kell hozzajuk).
Hogy birjam ezt ki?
Ugyanez volt velem is régebben, csak én akkor már dolgoztam. Volt, hogy délutános voltam, elaludtam hajnal 2-3 fele, nővérem már reggel fél8kor a lábamnál fogva tépett ki az ágyból, hogy álljak neki takarítani (úgy, hogy mindig elmosogattam magam után, a szobámat tisztán tartottam és a fürdőt is legalább hetente 1x magamtól is kitakarítottam) utánuk.
Vagy épp felkeltett, hogy vigyem le az Ő kutyájukat sétálni. Én este nem zöröghettem, de ha mentem mondjuk szombat reggel dolgozni, ők péntek este hajnalokig bulizgattak a nappaliban, le se sz@rva, hogy én aludnék.
Mindent rámfogtak, hogy biztos én csináltam. (pl. tesóm összekente a fürdőszobaszőnyeget, rámfogták, hogy én voltam hajfestés közbe.. 13.án festettem hajat, ők meg 23.án vették a szőnyeget, biztos én voltam...)
A pasimat nem vihettem haza, mert biztos kirámolja a bankos papírjaikat, meg hasonlók...
Rengetegszer összepakoltam a cuccom, bevágtam az autómba és eltűntem pár napra. Mindig visszamentem, aztán egyszer végképp berágtam, 3 nap alatt kerítettem albérletet. A legjobb dolog volt evör. Szabad voltam, azt csináltam, amit akartam. Lassan 4 éve pedig a párommal élek. (mondjuk most 2 hétre elutazott, úgyhogy megint olyan érzés, hogy aztcsinálok akkor és úgy, amit csak akarok, csak mire hazaér rendbe kéne vágni a lakást :D)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!