Lehetetlen egyutt lakni a noveremekkel?
Veluk elek mivel egyik szulonk meghalt, aki el pedig mar eleg idos es messze videken lakik az iskolamtol. Nem nagy hazban lakunk, konkretan mindem fel es athallatszik. Amikor ok alszanak nekem csendben kell lennem, nem zoroghetek, furodhetek, semmi. Ha en alszok es pihenni szeretnek mert dolgoztam, sulim van, ok csapkodhatjak a butorokat, ordibalhatnak allandoan.
Szoltam mar nekik emiatt, az volt a valasz nehogy mar nekik kelljen alkalmazkodni hozzam (bezzeg nekem mindenben kell hozzajuk).
Hogy birjam ezt ki?
Neked kell alkalmazkodni igen. Én két évig éltem így 18-20 éves koromig. Vidékről költöztem a keresztanyamhoz, onnan indult a saját életem.
Viszont tartsd észben, fontos infó, hogy minden állapot átmeneti. Ez is egyszer már csak emlék lesz. Ki fogod bírni.
Lehet köcsögnek gondolni őket, lehet hogy azok is, de még mindig az ő lakásuk ha jól értem, semmilyen módon nem fognak hozzád alkalmazkodni. Nem azért fizetik az albit / vettek saját lakást hogy egy harmadik emberhez alkalmazkodjanak. Fegyvert se fognak a fejedhez hogy ott lakj azért gondolom.
Kérdésben sokat számít még a korod, attól függően lehet normális tanácsokat adni.
Kié a ház?
Ha az elhunyt szülő után ketten örököltétek, akkor még kell tanulnotok együtt élni, vagy ki kell fizessenek, de ugyanannyi jogotok van.
Ha viszont övéké a ház, és magukhoz fogadtak, pláne, ha esetleg el is tartanak, akár csak részben, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!