Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal-apóssal lakni egy...

Anyóssal-apóssal lakni egy udvaron? vagy inkább a legkisebb lakás ketten?

Figyelt kérdés
Nemsokára összeházasodunk a vőlegényemmel. Mivel eléggé nagy udvaron (és házban) élnek úgy gondoltuk, hogy teljesen különválunk (saját: konyha, fürdő, bejárat stb.) anyóstól és apóstól. Az utóbbi időben azonban egy kicsit megingott ebbe a tervbe vetett hitünk. Azt vettük észre, hogy a lagzi közeledtével egyre jobban kibírhatatlanokká válnak. A legkisebb ügyekből is olyan elefántot csinálnak, hogy az nem igaz. És a legrosszabb, hogy nem is lehet leültetni őket mert akkor nem jönnek el az esküőre. Ennek fényében dilleában vagyunk a párommal.
2021. ápr. 6. 19:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Remélem még egy fillért sem költöttetek a "pompás" tervre a közös udvaron.
2021. ápr. 6. 20:05
 2/24 anonim ***** válasza:
90%

A legkisebb lakás ketten, inkább.

Hidd el, hiába van saját konyha, saját fürdő (tehát külön házrész külön bejárattal), mindig van, ami konfliktust okozhat.

(Bezártad a kaput vagy nem zártad, miért, miért nem, kutya összejárkálja a füvet, cica átmegy hozzájuk, gyerekkel ha kimész majd, anyós már egyből ott lesz.

Ha van döntési lehetőségetek, akkor külön, de még másik településen inkább.

3/24 anonim ***** válasza:
88%
Bocsánat, nem közös, az udvar az anyóséké.
 4/24 A kérdező kommentje:
Igazából a ház és az udvar is a vőlegényem (örökölte a mamájától)
2021. ápr. 6. 20:07
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

Tehát totál belefolytok majd egymás életébe. És amiket leírtál, az folytatódhat még: Ha valamit nem úgy tesztek majd, ahogy nekik tetszik, akkor megint kibírhatatlanokká válnak,(ahogy most az esküvőre készülődés kapcsán is).

Ti pedig cserébe befoghatjátok a szátokat, mert Ti laktok náluk (akkor is, ha a Ti pénzetekből ment a leválasztás/hozzáépítés.)

2021. ápr. 6. 20:07
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

"Igazából a ház és az udvar is a vőlegényem (örökölte a mamájától)"

Ez rendben, de anyósék fogják uralni a terepet, ezt borítékolom.

2021. ápr. 6. 20:08
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
Biztos hogy nem költöznék anyósomék udvarába. Inkább akkor egy kisebb lakás, vagy bármi, de ezt ne. Pedig én jóban vagyok anyósékkal. De hosszú távon ez szerintem nem fenntartható, rengeteg konfliktust okozna.
2021. ápr. 6. 20:09
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

Én anyámmal lakok egy telken és szuper, így a férjem lakik az anyósával neki sincs vele baja.

De, hogy én az anyósomhoz és apósomhoz nem költöznék az biztos, ők mindenből tudnak problémát csinálni, tuti mindennel bajuk lenne és mindenbe beleszólnának.

2021. ápr. 6. 20:09
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
Soha, semmilyen körülmények között nem laknék velük még egy településen sem. Még 3000 km.es távolságban is rendszeresen idegbajt okoznak, pedig mág nem is azok a "tipikus" anyós-após fajták. A saját szüleimmel sem tenném, sőt , én sem akarok majd a gyerekemmel egy fészekben lenni. Imádom, szeretem, de én is vénülök, hülyülök.
2021. ápr. 6. 20:15
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
a szülőktől mindig olyan messze kell költözni, hogy papucsban ne lehessen átmenni
2021. ápr. 6. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!