Nem mehetek a házamba lakni pár napra?
Figyelt kérdés
Ma összevesztem az élettàrsammal és úgy döntöttem, hogy pàr napra az örökölt hàzamba költözöm a testvéreimhez. De ez nekik nem tetszik. Ti mit gondoltok, tényleg nem kellett volna a sajàt hàzamba mennem pàr napra?2015. júl. 31. 21:59
1/7 anonim válasza:
Ha tulajdonos vagy, jogod van ott lenne, feltéve, hogy ezt más a haszonélvezeti jogával nem korlátozza.
Ha nem tetszik nekik, akkor kérd, hogy fizessék ki a részedet, ha nem tudják, és ott lakni sem engednek, akkor tudtommal kérhetsz kényszer értékesítést.
2/7 A kérdező kommentje:
Ötszàzezer forintért nem akarok vitàt, de ez sem àllapot. Ràadàsul kismama vagyok.
2015. júl. 31. 22:12
3/7 anonim válasza:
Kérhetsz tőlük lakáshasználati díjat, ha nem engednek be a te részedbe.
4/7 anonim válasza:
Mekkora a ház, és hányan vagytok testvérek?
5/7 A kérdező kommentje:
3# Sajnos azzal a pénzzel nem sokra mennék. Nekem a lakhatàssal van a probléma.
2015. júl. 31. 22:16
6/7 anonim válasza:
terhes vagy + elköltözöl az "életednek társától" + jogvita a kedves családdal
Azt hiszem ez a 3 így együtt a szopóroller kategória.
7/7 anonim válasza:
Vicces, hogy ebben a kategóriában mindenki kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!