Ausztráliában mehetek lakni?
szeretnék ki menni a barátommal ott élni, állítolag most a fiataloknak kedvez a gely, tud valaki tapasztalatokról mesélni és infókat megosztani?? fogok kapni kb 1 milió ftot amiből félre tennék és nyáron mennék már, 22 éves vagyok és most végzek az érettségi után vendéglős szakon, a barátomnak is van érettséfie és kereskedelmi szakmája, de engem végülis nem érdekel hogy takarítanom kelle elsőnek, csak ott szeretnék élni.
Milyen ott a helyzet? az árak? megérné? szerinted vágjak bele?
úgy vagyok vele hogy vagy ülök itt a szarban és nem tudom meg milett volna ha vagy megyek és megtudom, csak azért félelmetes, angolul is beszélek
szerintem kicsit olvass még után a dolgoknak: [link]
de annyit még mondok hogy a szakmád nem megfelelő amiből következik hogy nem fogsz kapni bevándorlási vízumot és nem is dolgozhatsz ott semmit, és 1 milla indulásnak még kevés
A pontozós rendszer az egyik, de nem az egyetlen út. Mondjuk rokon/ismerős nélkül nem nagyon lehet válogatni.
Viszont a honlap egész jól leír mindent. Az biztos, hogy se kereskedelmi, se vendéglátós szakmát sem láttam az SOL listán.
Na de nem vagyok mindennel képben, én is csak játszom a gondolattal hogy ki kellene menni.
20:08
ha nem tudnád Ausztráliában angolul beszélnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!