Ausztráliában mehetek lakni?
Figyelt kérdés
szeretnék ki menni a barátommal ott élni, állítolag most a fiataloknak kedvez a gely, tud valaki tapasztalatokról mesélni és infókat megosztani?? fogok kapni kb 1 milió ftot amiből félre tennék és nyáron mennék már, 22 éves vagyok és most végzek az érettségi után vendéglős szakon, a barátomnak is van érettséfie és kereskedelmi szakmája, de engem végülis nem érdekel hogy takarítanom kelle elsőnek, csak ott szeretnék élni.
Milyen ott a helyzet? az árak? megérné? szerinted vágjak bele?
úgy vagyok vele hogy vagy ülök itt a szarban és nem tudom meg milett volna ha vagy megyek és megtudom, csak azért félelmetes, angolul is beszélek
2014. jan. 13. 16:57
11/13 anonim válasza:
Én hallottam olyanról, hogy van szakmád, és párban mennél ki, vagyis már van férjed-feleséged...és ott szeretnél élni, szaporítani az ország népességét, akkor is van lehetőséged kint maradni
12/13 A kérdező kommentje:
xD igen?
2014. febr. 17. 11:50
13/13 anonim válasza:
Kerdezo en 28 evi folyamatos itt tartozkodas utan is tokeletesen beszelek irok es olvasok is magyarul. Ugyanugy angolul is merthogy itt Ausztraliaban ezt a nyelvet hasznaljuk. Az anyanyelvet csak az felejti el aki el akarja felejteni es ostoba megjatszos, felszines ertektelen ember. Pont olyan mint te, es az ilyenekre ennek az orszagnak nincs szuksege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!