Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van még valaki akinek ilyen a...

Van még valaki akinek ilyen a testvérével a kapcsolata? Ti rossz kapcsolat esetén mit tesztek ha keres titeket?

Figyelt kérdés

A testvéremmel szörnyű a kapcsolatom. Szerintem kezdjük kicsi korunktól fogva.

3 évvel idősebb nálam. Én lány (nő már), ő pedig fiú(férfi)

Kicsiként is folyton vert, megszégyenített, ha játszottunk akkor mindig kitalált valami erőszakos játékot és húzott-vonott, ütött-vágott. Nagyobb koromban ugyanúgy vert, de akkor már a verbális bántalmazást is alkalmazta. Buta vagy, csúnya vagy, szerencsétlen vagy. És hát el is hittem. Mindenkit ellenem uszított, a kortársaimat is. Így egy általa önbizalomhiányos és kirekesztett kamaszként eléggé félrecsúszott az életem. Nem jártam évekig se iskolába, se dolgozni, se ki a házból. Ha utcára kellett lépnem összeestem. Igen, pszichés beteg voltam, de 100%, hogy ő okozta ezt.

Így a 25 évet elhagyva kezdem összekaparni magam a poraimból.

A testvérem ráaadásul nárcisztikus. Mindig elintézi, hogy mások szemében ő legyen a szent, én pedig egy senki. Kihasznál, majd kiforgatja a szavaimat. És még el is hiteti velem, hogy én vagyok a rossz. Most már azért tudom kontrollálni ezeket a dolgokat, mert igazából ő az aki beteg és utálatos.

Nem nagyon beszélünk már, de előbb utóbb mindig felkeres. Olyankor azzal fenyeget, hogy ezt meg azt tesz ha nem segítek neki bizonyos dolgokban.

Meg folyton kibeszél. Anno egy munkahelyről is kifúrt. Hülyeségeket terjeszt rólam.

2021. nov. 27. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Már csak abban reménykedem, hogy a mondjuk 150 ezer bevételedből nem adsz 100-at anyádéknak.
2021. nov. 27. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj lesz valahogy összeszedni magad, és kizárni az életedből. Ahogy írták, ha zaklat rendőrség, távoltartási végzés. A gyermeked fogja megsínyleni, ha továbbra is zaklatni fog. Annyira hihetetlen, hogy ilyen emberek vannak. Pedig egyet én is ismerek. Az is egy pszichopata, narcisztikus mocsok.
2021. nov. 27. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ideje nem foglalkozni velük amennyire csak elhet.
2021. nov. 27. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:
96%
Kezdetnek kibérelhetnél egy szobát is.
2021. nov. 27. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen ha van munkád miért is élsz otthon? El kell menni külön, lakcím titkosít, telefon szintúgy és probléma megoldva.
2021. nov. 28. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!