Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van itt olyan köztetek, aki...

Van itt olyan köztetek, aki nagyon jóban van a testvérével, mégsem tud róla szinte semmit sem?

Figyelt kérdés

Én a bátyámmal vagyok így. Ő szinte úgy ismer engem, mint a saját tenyerét, én viszont nagyon keveset tudok róla, ami őszintén szólva, egy kicsit zavar.

16/L

2018. jún. 12. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves a bátyád, de ha jóval idősebb nálad, akkor valószínűleg azért nem tudsz róla sok mindent, mert amikor olyan problémái voltak, hogy jól jött volna neki egy kis testvéri jótanács, akkor te még eléggé kicsike voltál.

Egyébként ha ennyire jóban vagytok, akkor szerintem nyugodtan kérdezgethetsz tőle. Nem fog megharagudni. :)

16/F

2018. jún. 12. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is a korkülönbség miatt van ez.

Köszi a válaszod! :)

2018. jún. 12. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is a korkülönbség miatt nem nagyon jött át az információ áramlás. Ő is titkolódzott és én is. :D

Bár mi annyira jóba nem voltunk soha, inkább gyilkoltuk egymást. :D D

25/F

2018. jún. 12. 15:10
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Én nem titkolózok előtte. Még azt is tudja, hogy kibe vagyok szerelmes, pedig el sem mondtam neki. :D Mármint, elmondtam neki, de azt mondta, hogy ő ezt már azóta tudta, amióta megszülettem... Nyílván nem szószerint kell érteni. :D
2018. jún. 12. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Szoktatok közös programokat csinálni? #3-as voltam :D

Sokat számít, ha tudtok közösen csinálni valamit, akkor tudtok beszélgetni stb. :D Nálam öcsémnél ez maradt ki, mindig más érdekelt. Ő rendesebb gyerek volt én meg a rosszcsontabb. :D

2018. jún. 12. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a nővéremel vagyok így
2018. jún. 12. 15:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát, ami azt illeti a bátyámnak már van saját családja, úgyhogy mostanság nem tudunk annyit beszélgetni, de ez érthető. Persze, azért próbál rám is időt szánni. :)
2018. jún. 12. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A kor különbség és a " ciki beszélni róla".

Tíz évvel idősebb bátyám és 20 évvel időssebb nővérem volt.

2018. jún. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!