Van itt olyan aki nincs joban a testvérével? Mi az oka?
Van. Mondjuk mi néha szoktunk beszélgetni, én legalábbis próbálok. Amúgy meg nem tudom az okát annak, hogy mért nem jövünk ki. A tesóm egyszerűen csak mindenféle ok nélkül lehülyéz, és mikor kérdezem hogy miért csinálja azt, nem képes megmagyarázni. Vagy csak leszól mindent amit csinálok, és azt mondja, hogy semmi sem fog sikerülni az életemben, aztán meg a barátaimat kezdi sértegetni mindenféle magyarázat nélkül, hiszen nem is ismeri őket. És bárhogy is kérdezem, hogy miért csinálja azt, vagy mért gondolja ezt, ő sosem magyarázza meg.
Például valahogy így szokott folyni a beszélgetés köztünk, mikor lehülyéz.
Ő azt mondja: - Ez hülyeség.
Én: - Mért?
- Mert az.
Vagy legalábbis valamilyen ilyen válaszokat szokott adni.
Mindketten tizenhét évesek vagyunk. Ő fiú, én lány. A másik meg amiért talán nem jövünk ki, mert túl különbözőek vagyunk, mások az értékrendjeink. Oly annyira, hogy pl. amikor megpróbálok beszélgetni vele, ő elkezd megfenyegetni, hogy tönkre fogja tenni a számítógépemet, ha nem megyek el. Ahelyett, hogy csakúgy kedvesen megkérhetett volna, hogy menjek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!