Valóban én lennék itt a hibás?
Figyelt kérdés
Van egy súlyosan autista öcsém, illetve én már évek óta nem élek otthon, de családomtól azóta is azt hallgatom, hogy nem kellett volna elköltöznöm, vele kellene inkább foglalkoznom.
Időközben megházasodtam, a családom pedig átállt arra, hogy most biztos a feleségem fontosabb, ezért nem nézek feléjük.. Már ott tartanak, hogy nem akarnak engem látni sosem, mert önző vagyok és ne is keressem őket soha, stb..
2021. nov. 4. 23:42
21/22 anonim válasza:
a szuleid vallaltak az ocsedet, igy az o feleoseguk foglalkozni vele. neked ott van a sajat eleted, azt eld
22/22 anonim válasza:
Én már akkor megszakítottam volna velük midnen kapcsolatot, mikor rád testálták volna az Ő gyerekük gondozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!