Kikészítenek a családi összejövetelek a bátyám miatt?
Sajnos nagyon rossz a viszonyom a testvéremmel. Kiskorom óta megnyomorít, próbál maga alá rendelni és már gyomorgörcsöm van a közelségétől is. Teljesen kizártam az életemből, de az ilyen családi összejöveteleken muszáj látnom. Volt, hogy már kikötöttem, hogy vagy én megyek, vagy ő, de én lettem hisztisnek elkönyvelve. Nem érti a család, nem veszi észre ahogy lelkileg folyton nyomorít.
Most lesz a nagypapám 90. születésnapja. Ki nem hagynám. De sajnos jön a testvérem is.
Szombaton fogunk étterembe menni, de már előre gyomorgörcsöm van.
Mindig magát fényezi, engem meg lehúz.
A magánéletenben vájkál (miért lakunk még az anyósoméknál, miért nincs diplomám, miért nincs még gyerek a férjemmel).
Ezeken felbuzdulva az egész család engem kezd el faggatni. A diploma és a gyerek fájó pont számomra. A gyerek nem jön össze, pedig szeretnénk, a diploma meg hosszú sztori. Nem vagyok buta, sőt...
De nehezített körülmények, évekig tartó rossz állapot miatt nem kezdhettem el az egyetemet, a középiskolát is alig fejeztem be.
Mindig megkapom a testvérem vezényszavával, hogy én vagyok a szerencsétlen, aki 28 éves nő létére semmit sem tud felmutatni.
Majd a következő körben az ő fényezése következik. A hiper-szuper lakása amivel egy életre eladósította magát. De baromi büszke rá.
A lehetetlen munkamániája és a magas fizetése...
(Kár, hogy 30+ éves pasi létére egy elhízott, feltehetően szűz, társas kapcsolatra képtelen, pökhendi tuskó)
Gondolom ha ezt a szemébe mondanám, akkor én lennék kikiáltva obszcén bunk0-nak.
Na de most, hogy kiírtam a lelki sérelmeimet: Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Nem a családi ebédeket akarom mellőzni, hanem őt. A családom sajnos nem érti meg, hogy miért utálom. Mindig azzal jönnek, hogy ne legyek ilyen.
(Kár, hogy 30+ éves pasi létére egy elhízott, feltehetően szűz, társas kapcsolatra képtelen, pökhendi tuskó)
Gondolom ha ezt a szemébe mondanám, akkor én lennék kikiáltva obszcén bunk0-nak.
Pedig ezt kell tenned, közölni vele, hogy a saját problémáival meg életével foglalkozzon, ne veled.
Másrészt meg köszöntsd meg a nagyapádat külön elöbb, és ha elkezdi a bátyád a hülyeségeit, akkor otthagyod öket.
Egyszerűen nem értem, miért tűri el ezt valaki.
Én már rég megmondtam volna neki, hogy egy kretén, életképtelen incel, úgy megaláztam volna mindenki előtt, hogy sírva menekült volna el.
Te miért vagy ilyen beszari? És a férjed miért nem véd meg? Béna egy banda vagytok, bocs!
Tanácsot sajnos nem tudok adni, de nagyon is átérzem a helyzetedet. Nekem is világéletemben hasonló volt a viszonyom a bátyámmal.
Az évek során enyhült kicsit a helyzet és ennyire talán nem drasztikus már a helyzet, mint nálatok, de ettől függetlenül még mindig imád engem, szivatni, szekálni, kiforgatni a mondataimat és maga alá rendelni, főleg a családi eseményeknél, ahogy nálad is. Ha van is felém néha egy-egy kedves és jófej gesztusa, utána úgyis tuti belémrúg még kettőt (képletesen persze), hogy azért ne szokjam meg ezt a kedvességet.
Hiába közeledünk mindketten a 30 felé, egyszerűen nem tud elszakadni ettől az erősebb és fölérendelt szereptől, amihez gyerekkorunkban úgy hozzászokott.
Aztán persze ha meg merem védeni magam, nálunk is egyből én leszek a bunkó, és mindenki rám néz csúnyán, hogy milyen összeférhetetlen tuskó vagyok.
Nem is akarom folytatni, mert csak felhúzom magam.
A lényeg az, hogy lélekben veled vagyok!
Kíváncsi leszek majd a többi válaszra is.
Ja, ha párkapcsolatra kerül a téma, még ő kéri ki magának, hogy nem baj az ha kövér, de a nőnek jól kell kinézni (kb ezért nem lesz senkije, csak topmodell kategóriára utazik), elég ha neki van lakása, kocsija, pénze.
De nem csak a nők...ez az egésszégére is káros! 185 centihez 130 kiló biztos megvan ha nem több...
Jaa, azért nem mondom ezt, mert sokkal csúnyábban tud visszavágni. Úgy tekeri a nyelvét, úgy csűri-csavarja a mondandót, hogy lehetetlen. Mellesleg a család is megbotránkozna rajtam. Mert a bátyàm az tökéletes.
Ja a férjem most nem jön, de a fent említett okok miatt ő sem érne el nála semmit.
Rettentő hangosan, és rettentő trágár módon a nyakába szakítani a róla alkotott véleményedet, és felkérdezni, hogy ugyanvajon mit tud felmutatni párkapcsolat terén a napi húzogatástól eltekintve -majd faképnél hagyni az egész társaságot, megjegyezve, hogy az életben többé nem vagy hajlandó vele közös levegőt szívni.
Csak ez segít ezen a fajtán.
Köszi 4-es.
Én is átérzem a helyzeted.
Ezért rosszak a családi összejövetelek. Mert a kelletlenek is odadugják a képüket és nézheted őket. Vagy ha nem mész, akkor te vagy a bunk0
Egyáltalán mi a fenéért mész el? Nem vagy köteles..a férjedet meg nem értem, ha a velem vagy a feleségemmel bánna így egy szűz incel, akkora pofont adnék neki hogy a fal adja a másikat..a rendőrség meg nem érdekelne...de a fajtáját nagyon utálom.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!