Mi miatt nem mész cs.összejövetelre? Baromira unod te is az ilyesmit?
Folyamatosan ugyanazt hallgatod: jajjjjj így jajj úgy. Pl te vagy párod családtagjai csak ugyanarról bírnak beszélni vagy van egy baba aki oké cuki imádod de 3 azaz 3 olyan mondat se hangozhat el ahol nem a baba a téma! Értem hogy új dolog de ez minden családba megvan X ideig NEM lehet másról megmukkanni mert nem hagyják, így menjen a fene oda. Szeretem a sokrétű sokszínű beszélgetést. Biztos hasonló leszek ha szülő leszek; nem fog más létezni csak a nyenyere amig kicsi DE miért várják el attól is ezt..aki nem a gyerek szülője csak random rokon/vagy a gyerek rokonának a felesége stb!?
Azt veszem észre, hogy nem hagyják hogy másról bárki is meg merjen szólalni..így meg..
Másik, ha valakivel történik egy esemény és elmúlt 50 :D miért van 3-4 hét amíg nem bír másról beszélni?
Igen :D
Mindenhol ezt látom..kisgyerekes pár oké..jól esik mondani 2-3 mondatot a gyerekről + megdícsérni! Imádom a gyerekeket. Én is szeretnék. No de az..hogy egy ép mondatot ne szólhassak..ami nem a manócskáról szól az már nekem sok. Akkor nem megyek nem szólok :D nem??
Ezt konkrétan úgy képzeljétek el hogy tényleg CSAK a gyerek a téma és az a sokk..már. az természetes h megdícséred,esetleg nyünyögsz neki, vagy ha ovis picit beszélsz vele! De ez hogy ha meg mersz szólalni másról közlik pl egy családi eseményen h jaaa igeeen DE nézd..mano èpp büfizett.. tehat...
Értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!