Ha rokonokhoz mész estefelé látogatóba és megkínálnak étellel, megeszem vagy nem?
Figyelt kérdés
Honnan tudod, hogy egyél vagy ne?2021. júl. 27. 09:15
1/10 anonim válasza:
Ha éhes vagyok, megeszem.
Ha nem, akkor nem eszem.
2/10 anonim válasza:
Ha olyan amit szeretek, akkor megeszem, ha nem szeretem, vagy tudom hogy rosszul vagyok tőle, akkor nem eszem meg. Mit kell ezt túlkomplikálni? :D
3/10 anonim válasza:
"Ha ... mész ... megeszem vagy nem?"
Ha én megyek nem te, akkor te biztos nem fogsz ott enni. :-)))
De értem, mit akartál kérdezni.
Honnan tudom, egyek-e vagy sem? Az étel illata és kinézete, gyomrom telítettségi állapota, valamint, hogy sietek-e vagy sem; összességében ezek a tényezők befolyásolják.
Ha kínálnak, és jól esik, eszem. Ilyen egyszerű.
Miért, nálad mik befolyásolják, kérdező?
4/10 anonim válasza:
Hát ha éhes vagy elfogadod, ha nem akkor elutasítod, mi ebben az atomfizika?
5/10 anonim válasza:
Ha tudom, hogy nehéz anyagi helyzetben vannak, és csak udvariasságból kínálnak meg, egyrészt oda se megyek étkezési időben, másrészt vzsszautasítom az ételt.
6/10 anonim válasza:
Ha hívatlan vendég vagy, ráadásul pont vacsoraidőben, akkor illendőbb visszautasítani a kínálást.
Ha nem váratlanul állítottál be (=számítottak rád, készültek vendégváróval), akkor meg illendő elfogadni.
7/10 anonim válasza:
Este már nem kajálok (itthon sem), szóval nem.
8/10 anonim válasza:
Ha adják, akkor azért adják, mert nem sajnálják. Ha kívánnám és éhes lennék, akkor ennék, de persze kevesebbet, mint pl otthon.
9/10 anonim válasza:
Igen.
Onnan, hogy éhes vagy-e vagy nem.
10/10 anonim válasza:
Nem, az pofátlanság lenne, inkább megkérem, hogy csomagolják be majd otthon megeszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!