Hogy kezelitek a párotok családját, akik nem vigyáznak a Covid miatt?
Egyre nehezebben viselem ezt...
Eddig is végig menni kellett enni, hiába mondogattam hogy szerintem nem kellene együtt enni.
Találkozni igen, de enni nem.
Minket most oltottak be a párommal, de most hétvégén már megint családi együtt evős összejövetel lesz.
Én most úgy döntöttem, hogy nyárig nem megyek el többet ezekre a családi eseményekre, mert nem pont most szeretném elkapni, de attól ugye párom még megy.
Nem tilthatom el tőle természetesen és tiszteletben is tartom , hogy ő bevállalja, viszont nem tudom mit tegyek.....Már arra is gondoltam hogy külön szobában fogok aludni most tőle egy hónapig, ha ő mászkál....
Az a baj, hogy túl sok embertől hallottam már hogy harmincas , egészséges kollégájuk halt meg....
egyszerűen nem tudom mit tegyek, hogy védjem meg magam a párom családjától, mert jelen helyzetben úgy érzem, hogy ők vannak rám a legnagyobb veszéllyel ezekkel a családi összejövetelekkel....:(
Én tiszteletben tartok mindenkit, de hiába ha a párom ezáltal veszélyeztet engem is...
Legszívesebben külön költöznék most tőle 1 hónapra, de nem tehetem.
Van más is ilyen helyzetben?
akkor kedves utolsó megkérdezhetem hogy szerinted hány nap után alakul ki a védettség? Mert szerintem nem 2 nap után....sőt ilyenkor az oltás után , főleg ha az embert kicsit megviseli az oltást akkor legyengül az immunrendszere és extrém fogékony lesz. Ajánlom figyelmedbe, hogy nézegesd facebookon az antitest eredményeket....
1 hónappal az első oltás után sok embernél 0......! :)
Na ezért nem szeretnék most még sehova sem menni és védeni magam amennyire tudom, hogy legyen értelme annak hogy beoltattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!