Ti hogyan kezelitek az anyóst?
Cseréltesd le a zárat az ajtóban, a párod ne szólj.
Ha az anyós kérdi akkor elromlott a zár és le kellett sajnos cserélni... Ja és most nincs több kulcsunk sajnos és nem kell átjárkálni hozzánk...
Párod mit szól hozzá?
Kicsit erélyesebben kellene hozzáállnod, mert így még fogsz örülni :(
Amikor hoz (ha kéretlenül) egy doboz tojást,es látod, hogy várja a hálát tőled, akkor ne azt mondd, hogy jaaj köszönöm, hanem azt, hogy nem kellett volna mert így is van már, nem fogy annyira. Nem kell nagy hálálkodni, különben ez lesz a mániája, játszmázni fog. Én pl azt szeretem megköszönni amit én kérek. Jó, nyilván anyós jelölted kaját hoz, de tudjuk milyen szándékkal... Így azért más a helyzet.
Bármikor próbál utasítgatni, pl fizesd be ezt - azt, erélyesen szólj neki, hogy nem kell emlékeztetnie, te is pontosan tudod a dolgod.
A legfontosabb kérdés, hogy a párodnak mi az álláspontja. Ő neki kell első körben eligazítani anyukát, hogy már nem öt éves kisgyerek, hogy megmondja néki mit csináljon...
Cseréltessetek zárat, hogy ,,elromlott" és ,,felejtsetek el" kulcsot adni neki.
Egyébként meg a párodnak kellene a sarkára állnia és beszélni az édesanyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!