Ti hogy kezelitek a babákkal kapcsolatban mindenkinél mindent jobban tudò anyóst?
Nekünk még nincs kisbabánk,de én már nagyon szeretnék.A párom viszont még tartózkodik a dologtól. :(
A párom édesanyja védőnő, és én azon aggodalmaskodok,hogy majd ha nekünk lesz,akkor mindenbe bele fog szólni.
Jó, ő azért csak jobban tudja a dolgokat,de ettől még nem kell majd,hogy agyon oktasson,és azt mutassa,hogy ő mindenkinél mindent jobban tud.Jah,és anyósjelölttel sem olyan a viszonyom,hogy bármiről el tudnék vele beszélgetni,csak egyszerűen 6 év alatt nem tudtam hozzá közel kerülni,de igazából nem is tudnék neki annyira megnyílni.Valahogy ellenszenvet látok benne.
24/N
nálunk is volt hasonló szitu, én csak könnyen lekezeltem, de csak kellemesen. És többször úgymond szolidan ellent mondtam, hogy én inkább így csinálom, vagy én inkább ezt vagy azt gondolom. Hogy vegye észre, nekem is van saját véleményem és hogy ÉN a saját döntésemet tartom jobbnak.
nem volt konfliktusunk
Én ráhagyom,hogy persze,aztán csinálom ahogy én gondolom.
300 kmről nem lát ide,telefonon meg had mondja.
Hát az én anyósom se százas az tuti.de sztem sokan vagyunk így ezzel.Nem hagy békén,mert nem issza a kisfiam a tápszert,úgy kell belecsempésznem ebbe-abba.Állandóan azzal jön,hogy miért nem adok neki tehéntejet.Ilyen idős babának már azt kellene inni,meg rizsnyákot enni,mert az ő fia is azt ette már ilyen korban.(7 hónapos a kisfiam.)
a múltkor ott voltunk náluk,mikor felveszi a kisfiamat az ölébe,szerencsétlen irgalmatlanul ordítani kezd.Nem csoda,hisz gyakorlatilag képtelen arra,hogy normál hangszinten beszéljen.Nem tud beszélni,csak kiabálni,mindezt iszonyat idegesítő tájszólással.Erre ő vigasztalásképpen,el akarta terelni a figyelmét a sírásról,és kezébe adta a konnektort (vagyis amit be dugunk a konnektorba)hogy tessék itt ez a piros játssz ezzel.Hát kivert a víz mit ne mondjak.Meg van még egy pár ilyen dolog,de szerencsére 1 hónapban egyszer kell menni,de nekem még az is sok.Az érdekes az,hogy az apósom meg teljesen olyan,mintha gyereknevelésre teremtették vna.Ő jól bánik a babámmal.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!