Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy kezelitek a babákkal...

Ti hogy kezelitek a babákkal kapcsolatban mindenkinél mindent jobban tudò anyóst?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem azért az anyósok nagy része nem okoskodni akar, hanem segíteni. Nem mondom, hogy engem nem idegesített, de azért be kell látni, hogy ők azokat a dolgokat mondogatják, amiket ők jónak hisznek, nem akarnak direkt rosszat az unokának... Az ő idejükben úgy csinálták. Majd ha nekünk lesz unokánk, biztos mi is nagyokat fogunk nézni az új "szabályokon", és lehet hogy nem fogjuk tudni megállni, hogy beleszóljunk...

Könnyebb lesz nektek is, ha nem rögtön elutasítjátok a tanácsot, hanem belegondoltok, hogy ugyan mi baja lenne a gyereknek ha adnék neki néha egy kis teát pl. ( semmi..:))

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, ha valamivel nem értek egyet, megmondom hogy miért nem és kész. Vagy rábólintok, aztán csinálom ahogy jónak látom:)

Jó megoldás még az is, ha a férj beszél vele, mégiscsak más a kapcsolatuk..

2013. febr. 8. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Helyesbítek:) azért ez a "dugaljal játsszál" dolog tényleg kicsit meredek:D
2013. febr. 8. 13:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csajok!Eddig èn is hallgattam,tűrtem,dr már egyre nehezebben viselem. Erőszakos,akaratos.Kislányom kizárólag anyatejes,csak szopizik.Pl. ő minden áron teáztatni akarja,meg lisztleveseztetni.Erőlteti ,merthogy az KELL!stb. ilyenek
2013. febr. 8. 13:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt pont most olvastam, témába vág:

[link]

Ebből is látszik, hogy a mama csak jót akar, csak hát nem halad a korral...

Esetleg ezt a cikket megmutathatod anyósodnak:)

2013. febr. 8. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én anyósom is egy okoskodó. Vele az a baj, hogy a fejébe vesz valamit, hogy mit hogy kellene, és hiába mondom el neki a saját véleményemet a dololgról mintha mi sem történt volna pár nap múlva újra előáll mintha akkor mondaná először. Ezt a végletekig csinálja amíg elegem nem lesz és már nem annyira finoman közlöm vele hogy hiába mondja el még 100X akkor is én úgy fogom csinálni ahogyan én jónak látom. Erre ő mindig azt mondja hogy na jólvan, mindenki úgy csinálja ahogyan akarja és akkor én azt hiszem hogy nem fog többet előhozakodni semmivel, de mindig van újabb hülyeség. Ja és mindig azt hozza fel példának hogy a lánya(a sógornőm) hogy csinálja, mintha a sógornőm lenne az etalon. Engem egyébként marhára idegesít ez az egész, de nem tudok mit tenni. Néha egyébként az Anyukám is ilyen, csak neki valahogy jobban meg tudom mondani és meg is érti ha valamit máshogy akarok csinálni.
2013. febr. 8. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nem csak az anyósok ilyenek... olvassátok el, borzalmas!

2013. febr. 8. 15:37
 17/18 anonim ***** válasza:
tényleg az... És szegény meg van győződve róla, hogy jól csinálja.... de ha az anyósa mondana valamit, hogy hoy csináljon, akkor kikérné magának, hogy az ő gyereke, ő tudja....
2013. febr. 8. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én helyzetem a legdurvább talán, én már a párommal sem akarok együtt élni anyós miatt. Mert a páromat manimpulálja állandóan. Nekünk még nem született meg a gyerekünk. 36 hetes vagyok. De már ott tartok, hogy inkább egyedül nevelem, mintsem, a konyhából anyóssal telefonálgató párommal, mit hogyan csinálok éppen. Mi lesz, ha megszületik a gyerekünk? Párom online közvetít mi történik, anyós meg osztja az észt mit kell csinálni. És ebből lesz és van most is a veszekedés. Sajnos a távolság sem akadály ilyen módon.

Tudom, hogy a párom a pipogya, épp ezért nem akarok már vele együtt élni, hogy a rám váró nehéz, gyerek születése körüli időszakban nyugodtan tudjam venni az akadályokat.

Az elmarasztalásokkal ne tetézzék még a bajt, ha már segíteni nem tudnak.

2013. febr. 14. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!