Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van jótanácsotok kislányommal...

B. K.Andrea kérdése:

Van jótanácsotok kislányommal szeretnénk utazni repülön lehet tápszert babavízet felvinni a gépre? Az utazásal kapcsolatban milyen tapasztalatotok van?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint semmilyen folyadékot nem lehet felvinni.
2013. febr. 3. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Tápszert, vizet, teát fel lehet vinni a kézi poggyászban is a babának. Maximum megkérnek, hogy te vagy a baba igyatok picit bele. (reptér válogatja) Kislányom 7hónapos volt, mikor repültünk vele. Elég jól viselte, sikerült neki aludni. Ha szerencséd van, a tiéd is fog :) Fel- és leszálláskor adj neki inni, így kisebb az esély, hogy a nyomáskülönbség miatt fájni fog a füle. Ha nem akar inni a cumi is jó, és olyat is olvastam már, hogy a műanyag pohár is hatásos fülre téve. Ezt még nem próbáltam :) Vigyél fel neki játékot is, kis takarót, nehogy fázzon.

Egyébként pedig a neten lehet pár hasznos tanácsot találni, nézegess utána. Jó repülést! :)

2013. febr. 3. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Két üres cumisüveget vittem, hogy majd abba töltöm/újratöltöm a literes késztápszert... Kiderült csak cumisüvegben lehet vinni tápszert, tehát a meglévő cumisüvegeket megtöltöttem (plusz bele kellett kortyolni) és a maradékot kidobták! (eléggé pórol jártunk mert az egész útra kellett volna 3 üveggel)
2013. febr. 3. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én repülőtéren dolgoztam,(bár nem a check-in részén) ezért tudom folyadékot max. 100 ml-ig lehet felvinni! De tápszert, ételt , ami nem folyadék vagy kis üvegben van azt felengedik. Mikor bejutottál bármelyik kávéházban megtöltik az üveget forró vízzel vagy tejjel ingyen ( mi mindig úgy csináltuk ) amit a terminálba elkészítesz vagy megveszel azt már mind felviheted a gépre.
2013. febr. 3. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Repülő társaságot kell megkérdezni, el tudom képzelni, hogy kérhetnek róla orvosi papírt. De valahogyan biztosan meglehet oldani csak utána kell járni. Mert ha ott derül ki akkor az nem túl szerencsés. (mondjuk legrosszabb esetben is víz van a gépen fel tudják forralni)
2013. febr. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!