Érdekelne a tapasztalt kismamák véleménye! Újszülöttnek melyik a legideálisabb pelenka? Ha van valamelyik pelenkával kapcsolatban rossz tapasztalatotok kérlek titeket osszátok meg velem!
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 13:46
1/24 anonim válasza:
Én a Pampers newborn használtam , a libero túl vastag, és kemény volt sztem, de ezt te tudod majd kitapasztalni, hogy neki melyik a legjobb, mert sztem más-és más válaszokat fogsz kapni.Mindenki más mellett esküszik.
2/24 anonim válasza:
Mi eleve kettes mérettel kezdtünk, én eleinte az Aldis Mylove pelenkát használtam, jó volt és olcsó. Utána Liberoztam, aztán Pampers, most 17 hós és 5-ös Liberot használok megint. Kislány.
(mert szerintem az sem mindegy kisfiúnak vagy kislánynak kérdezed)
3/24 A kérdező kommentje:
Nyílván minden gyermek bőre más és más, de ha nem muszáj nem a tesztelgetném a kis Mazsolámon a pelenkák minőségét.
2012. júl. 7. 13:58
4/24 A kérdező kommentje:
13:56 Kilány
2012. júl. 7. 14:01
5/24 anonim válasza:
Nem ez a lényeg...itt lehet, hogy 20an a Libero-ra, 10en a Pampers-re esküsznek. De lehet, hogy a Te babád a Tesco-s színeset "szereti" majd. Mert az lesz kényelmes, abból nem folyik ki a kaki, stb. Egyébként a kórházban adnak több mintát, volt Pampers és Libero mintám is. Igazából nálunk mindegyik pelenka bejött, attól függött melyiket vettem, hogy melyik üzletben voltunk, vagy melyik volt akciós.
6/24 anonim válasza:
szerintem kezdj Pampers pelenkaval, az vekony is, biztonsagos is. ha majd ugy gondolod kiprobalhatsz mas markajut, en igy csinaltam. lenyegeben en azert probaltam ki mast is mert meguntam a szagat igy neha feltettem egy-egy mas markajut is, de mindig meg kellett bannom ugyanis barmilyen mastol piros lett a popsi, kiveve Pampers. probaltam, babylove, libero, bella markakat, most mar halistennek nem kell semmi, 2 eves lesz es szobatiszta de hosszu ut vezet idaig. en a Pampersre szavazok!
7/24 anonim válasza:
Amiből az első hetek híg anyatejes széklete tutira kifolyt, az nekünk a Huggies volt! Most 18 hónapos a kisfiam, újra ki fogom próbálni, mert már más a helyzet...:)
8/24 anonim válasza:
Nem is a bőre miatt inkább a feneke alakja miatt nem csajok? Nekem az első fiamnál a libero vált be a többiből kifolyt a cucc a másodiknál P. care,ahogy nőttek változott a liberó már nem volt jó,utána a dm márka nagyon bevált viszont a nagyobbnak hiába vettem meg a 18-25kg ig vagy hogy is van már kicsi volt pedig 17kg mindig más lesz a jó,ezért kell tesztelgetni! Amit megbántam nagyon az a tesco kék csomagolású,a Háppy pelus is nagyon jó
9/24 anonim válasza:
Nekünk a Huggies vált be akkor nagyon,pedig még koraszülött is volt a kisfiam,kis aprócska...
De utána sok minden mást kipróbáltunk,váltogathatom is bármikor,mert szerencsére olyan jó a bőre,hogy pelenkakiütést,vagy piros popót még csak hírből hallottam :-)
10/24 A kérdező kommentje:
Kedves 14:26-os a feneke alját is bőr fedi!
2012. júl. 7. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!