Ti hogyan kezelitek az anyóst?
Hát öregem, ha ráköltöztél a barátnődre, akkor te ott vendég vagy, ajándék lónak nem nézzük a fogát! Zokszó nélkül el kell fogadd annak a családnak a házirendjét, akiké az ingatlan.
Majd ha lesz saját territóriumod, ott te szabhatod meg a szabályokat.
Ki is vágnám a kandúrkát, ha idejönne a lakásomba és még ő dirigálna, mit tehetnek a tulajdonosok itt, amíg ő itt csövezik.
1. Ide költöztem a szerelmemhez, nem csövezek.
2. A párom lakása, ő dolgozott meg érte, nem a szüleitől kapta.
3. Nem viselek el semmi olyat, amiről tudom, hogy ellenkező esetben mást is zavarna, ha én csinálnám azt vele. Period.
14: Ezt mondom én is. Mivel a párod lakása, soha nem lesz ott jogod semmilyen indokkal igazgatni ott a dolgokat, és soha nem lesz a te saját territóriumod.
Ez egyedül az ő reszortja. És az ő anyukája.
Te nem vagy a képben ezekben a témákban, se a lakásban, se a rokonságban, úgyhogy ne is próbálj belenyúlni semmilyen módon, mert nem rólad szól.
Ez az etológiai és jogi leosztás.
14: A tulajdoni lapon mi van?
Ki a tulaj és ki a haszonélvező?
17: Pedig itt van a kutya elásva.
Ha az anyuka a haszonélvező, neki van a legerősebb joga a lakás használatához, nem a lányának és nem neked.
Ez papíron majdnem mellékes, de ez a gyakorlatban is annyit tesz, hogy a nő az anyjának adott elsőbbséget az ingatlan használatához, nem neked. Így egyeztek meg a vagyonról egymás között, ez a kész helyzet, amibe te belecsöppentél kívülállóként.
Tehetsz úgy, hogy ezt nem fogadod el vagy nem veszed tudomásul, attól még így van, és nem fogsz tudni változtatni rajta.
Csak olyan lakáshoz van olyan jogod, amilyet követelsz magadnak, aminek a tulajdoni lapján a te neved szerepel haszonélvezőként.
Te a drága kiscicája vagy egy nőnek, aki AJÁNDÉKUL ezért a gazdaságilag semmiért cserébe egy fél, felszerelt, berendezett kégli (TFH 40 milliós érték) használati jogát adja ADDIG, amíg jól viselkedsz vele. DE TÖBBET NEM! Te ebben a szituban nem követelhetsz ennél többet, ez van. Verheted a segged a földhöz, de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!