Sógorom megkeseríti a családi összejöveteleket?
Kinek és mit szólogat be?
Abban nem látok semmi különöset, hogy egyedül nem engedik a gyereket hozzátok.
Nem nagyon írtál konkrétumokat. Az az érzésem, hogy alapból utáljátok, ő ezt megérzi, ő sem érzi jól magát nálatok, ezért viselkedik így. Szóval szerintem ti is felelősek vagytok ezért a helyzetért.
Ha ti (anyukád vagy te) vagytok náluk, akkor hogyan viselkedik?
Ezen a helyzeten csak a nővéred tud változtatni azzal, hogy elválik. Elvégre ő adta a kezét egy tahónak.
(Előző, milyen egyedülről beszélsz? Nyilván nem rúgják le a gyereket az utcára egy villamosjeggyel a nyakában, hanem odaviszik! Mért ne lehetne a nagyszülőknél szülői ellenőrzés nélkül? És miből gondolod, hogy azok a hibásak, akikNEK beszólnak, és nem az, aki beszól?)
Anyumnak meg apumnak is beszólogat. Sőt ami kicsi (1,5) éves gyerekünkre is beszólt. Akkor majdnem elküldtem a francba. Neki senki nem mond semmi rosszat. Anyumék csak nyelnek folyamatosan mert félnek. A mi gyerekünk már volt anyumékkal meg anyósomékkal is nélkülünk. Sztem egy 3 éves sem halna bele. És akkor magának is megspórolhatná a feszkót ha már ennyire utál mindenkit.
Amúgy én egy időben már egész jól kijöttem vele, de mióta megvan a gyerek kifordult magából. Gondolom rájött, hogy vele sakkban tudja tartani a szüleim és azt csinál amit akar. Szó szerint nem tudnak semmi olyat mondani vagy csinálni amire ne vágna pofát vagy szólna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!