Hogy tojhatnám le lélekben, hogy minden családi összejövetelen kb.levegőnek néz a férjem testvére?
Igazából alapból felbosszant az, hogyha valaki ignorál miközben mindenki mással meg elbeszélget. Igazából nem tudom megérteni,hogy miért csinálja ezt a sógorom már 4.éve kb mióta a családban vagyok. Én semmit nem tettem ellene, mégis helyből jobban gyűlölhet engem mint bárki más nekifutásból.
Nem annyira szokott ez foglalkoztatni, de roppantmód idegesítő, hogy ha elmegyünk vendégségbe hozzájuk, akkor is mintha ott se lennék kb. Az én férjem az ő feleségével persze tök jól elbeszélget. Mikor én beszélek, akkor se figyel amúgy rám. Titeket ez nem idegesítene?
Családcentrikus ember vagyok, de ez már 4. éve elég kellemetlen számomra. Veletek is van ilyen?
27/N
1. Hozzájuk nem mennék.
2. Ha máshol vagyunk egy helyen, akkor nem foglalkoznél vele.
Hat közlöd a férjeddel, higy egy bunko fax a testvére és mivel magasról xarik rad, te is így teszel és NEM mész hozzájuk. Közlöd, nem pedig kéred, ért ő mindegy hogy a férjednek mi a véleménye erről, te nem mész.
Máshol pedig te is levegonek nézed őt. Ennyi
Én valahogy nem tudtam volna várni 4 évig. Egyszer biztos rákérdeztem volna már, hogy van-e valami problémája velem, mert én ezt veszem észre. Vagy legalább a feleségétől. Neki csak el mondja.
Aztán az is lehet, hogy szép vagy, és az asszony fenyegeti otthon, hogy ne merjen rád nézni. 🙄🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!