A barátod/barátnőd részt szokott venni a családi összejöveteleken? Ha igen, mennyi idő után ment veled először?
Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 07:53
1/5 anonim válasza:
Igen. Nekem 1-2 év után a távolabbi rokonokhoz is ellátogatott már, de tinik voltunk még, mikor összejöttünk.
2/5 anonim válasza:
Igen. Szinte azonnal. Rögtön tudtuk, hogy komoly kapcsolat lesz. Azóta már házasok is vagyunk.
3/5 anonim válasza:
Én is már az elejétől meg voltam hívva mindig, ugyanúgy a barátom is hozzánk. Lassan 3 éve vagyunk együtt.
4/5 Metionin válasza:
Nálunk nincsenek családi összejövetelek, csak ilyen születésnap meg ilyesmik, vendégek nélkül. Hivatalosan szilveszterkor jöttünk össze és májusban jött a születésnapomra meg júniusban a ballagásomra. Szüleimnek valamikor márciusban mutatódott be.
5/5 anonim válasza:
Rendezd már be az életed úgy, ahogy neked jó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!