Sógorom megkeseríti a családi összejöveteleket?
#21, és mindeközben a felesége? Anyád lánya..? Az unoka anyja?
Őt ez nem zavarja?
hagyni kell a fenébe. Én sógornőm szülés után depis lett ezért anyósoméknál aludhattak a kicsivel, hogy lekerüljön egy kis teher a vállukról. Ebből a pár napból végül az lett, hogy most már MINDEN pénteken odamennek és vasárnapig ott vannak. Közben anyós főz, unokázik ők meg lógatják közben a töküket, mert úgyis van dada. Ja és akkor is átmennek ha a gyerek beteg vagy anyósék betegek... Megjegyzem anyósomék még aktívan dolgoznak, szóval a szabad hétvégéjüket veszik el.
Viszont úgy vagyok vele, anyós nem áll ki magáért akkor így járt, én max igyekszem sógorékat kerülni(folyton "viccesen" beszólnak nekem, szánt szándékkal bántóan és ha nem rájuk figyelnek, hanem velünk beszélgetne anyós máris jön a befurakodós féltékenykedés), a többi meg anyós problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!