Gáz hogy tesóm szembe jött ott velem? Beszéljek vele-e hogy ez veszélyes?
Figyelt kérdés
Van egy húgom én amúgy a bátya vagyok és a képe meg a hirdetése szembe jött egy olyan oldalon ahol nők árulják a testeket pénzért. Meg van fent képe arcal széttárt lábakkal, stb2021. okt. 22. 21:41
11/28 anonim válasza:
Ha nem volna naptár, csak meg kéne néznem a kategóriát ha sok az ilyen kérdés, akkor péntek van...
12/28 anonim válasza:
Mi az oldal neve kedves kérdező?
13/28 anonim válasza:
Van link? Megnéznénk mennyire problémás ...
14/28 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele őszintén, h te is felmentél arra az oldalra, és láttad őt....és ha már ilyet akar inkább tinderezzen. Nem sokkal jobb, de ez van. Fiatalok vagytok, nyilván kíváncsiak meg dúlnak a hormonok akarjátok csinálni... Viszont mond el neki, h ilyen képeket ne tegysn fel... Széttárt lábast, meg meztelen képeket ne. A többi rá van bízva. Nemtudom hany eves a hugod azert remelem nem 14.
15/28 anonim válasza:
Csak a szokásos perverz, aki a családon belüli szexre bukik. 🙄
16/28 A kérdező kommentje:
Azért kicsit más ha én ott keresek fizetős szexet mintha a testvéremet látom "kitárulkozni" ennyire nyilvánosan, nem?
Nem hogy nem izgat de inkább undoritonak tartom, hogy ott látom viszont őt ilyen intim helyzetbe
2021. okt. 22. 23:49
17/28 LuckyLevi válasza:
Azert buszke Te se legyel magadra. Hany evesek vagytok?
18/28 anonim válasza:
Az is lehetséges, hogy valaki ex vagy akárki akinek küldött olyan képet az feltöltötte és vissza élt a képeivel. Én meg kérdezném, hogy mizu.
19/28 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kamu e a kérdés, de amúgy nagyon rossz hogyha egy közeli családtag van azon az oldalon, pláne arccal…
Én ténylegesen átéltem.
Amúgy nagyon sok olyan ember is böngészi néha ezeket az oldalakat, akik soha nem vesznek igénybe ilyen szolgáltatást.
20/28 anonim válasza:
Ő pénzért kurna, te is pénzért kúrnál, látszik, hogy egy alomból vagytok.
Kérdezd meg ad-e családi kedvezményt, win-win.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!